Ynk, ynk

Ynk, ynk

  • Skrevet af: Peter Power
Ynk, ynkV Sasitharan+ b RB Javed 2
Ynk, ynk 1S Thanikaithasan løfter bolden over infield for 2 points
Ynk, ynk 2S Thanikaithasan c S Ahmed b RB Javed 7
Ynk, ynk 3Anders Bülow 6
Ynk, ynk 4Rizwan Mahmood 6 over extra-cover
Ynk, ynk 5K Mahmood c Y Iqbal b B Shah på første bold
Ynk, ynk 6
Ynk, ynk 7A Bülow lbw b B Shah 12
Ynk, ynk 8Tæt på for S Mahmood
Ynk, ynk 9Overrasket
Ynk, ynk 10M Kristensen lbw b K Dabengwa
Ynk, ynk 11A Ahmed c V Sasitharan b A Bülow 5
Ynk, ynk 12B Shah 4
Ynk, ynk 13Tæt på
Ynk, ynk 14K Dabengwa 4

Videohighlights

Det er altid spændende at komme til Skanderborg til en cricketkamp, da man aldrig kan vide hvad man kan blive udsat for. Før har det været at en del af banen har været oversvømmet, men i dag var det et område omkring den nye beton pitch var sunket så meget, at der var en ca. 5 cm kant. Det fandt dommerne for farligt og det lykkedes at kunne flytte kampen og spille den i Århus. Kampen blev reduceret til 45 overs.

Banen i Århus var lidt langhåret, selvom det blev klippet i torsdag, men spilbar var det og en tak til Århus som åbnede klubhuset og hjalp til at få kampen gennemført. KB vandt lodtrækningen og sendte Skanderborg til gærdet. Det gjorde man nok fordi at Skanderborg var tydeligvis svækket holdmæssigt i forhold til lørdags kampen. Men det vi blev vidne til, som overskriften hentyder til, var et Skanderborg hold som på forhånd havde tabt kampen. Til Skanderborgs forsvar var pitchen i Århus kastervenlig idet bolden bed godt, således at Javeds bolde var svære at spille. Vi fik også et bevis på at Rizwan og Kamran Mahmood er brødre. Først drivede Rizwan Bashir Shah i luften og blev grebet af Yasir i mid-on. Bolden efter gentog bror Kamran kunststykket med samme slag og samme resultat. Kahn undgik med nød og næppe at blive et hattrick offer på den næste bold. Skanderborgs hale gav ingen modstand, således at Keith Dabengwa tog 3 gærder for 0 points. Ynken endte med at Skanderborg var ude for 48 hvoraf 10 var ekstra.

Man kunne forvente at KB scorede pointsene i absolut no-time med flere grænseslag, men sådan var det ikke. Pitchen gav optimale forhold til Anders Bülow med en god opspring, så ham kunne KB’erne ikke slå væk og en af de korte bolde snittede Aftab Ahmed til keeper Sasitharan, der iøvrigt tabte en anden chance, samt missede en stokning. KB sendte Bashir Shah ind og åbne. Han plejer ellers at komme ind som en af de sidste. Det samme gjaldt Hocking som afløste Aftab. De havde det ikke så nemt og Bashir blev kastet af Adeel Amjads left-arm spin, der også fik Keith Dabengwa grebet. Så KB mistede 3 gærder i at passere Skanderborgs total.

KB der ellers spillede under protest pga. banen i Skanderborg, er nu igen på samme niveau med Svanholm i kampen om mesterskabet. KB mangler dog at spille den udsatte kamp mod Herning som spilles den 8. september, dagen før mødet med Svanholm.

Back To Top