Weekendens kampe med hattrick i Albertslund

  • Skrevet af: Peter Power
Tabt - en af flere fra Glostrups side.
Andreas Rasmussen 6
Stefan Langholz nåede det i tide
A Rasmussen+ c A Ahmed b AW Zaman
Martin Pedersen i angreb
En af flere appeller der ikke gav noget
Sameer Zeb run out(F Havmøller)
A Ahmed* c A Rasmussen b F Havmøller
A Kiyani b M Mayar
G Larsen lbw b A Ahmad

Lørdag

Der var kun 1. divisions kampe på programmet lørdag. I Kolding var Glostrup på besøg i en flyttet kamp. Kampen spilledes på Koldings gamle bane, da deres ny ikke vil være klar i år. Den var ellers lovet klar til august. Glostrup som var uden Frederik Klokker og andre vandt lodtrækningen og sendte Kolding til gærdet. Kolding med Andreas Rasmussen (62) og Steffan Langholz (39) fik en perfect start og havde en gærdestand på over 100. Hvis Glostrup spillerne kunne gribe ville gennembruddet være sket før. Nogle af Glostrup kasterne havde problemer med Koldings pitch, der hælder en del, hvilket resulterede i bl.a. 37 udenoms. Markspillet var sløset generelt, hvilket var medvirkende til Koldings total. Efter Stefans afgang og senere Andreas blev det Ahmad (34) og Martin Pedersen (48) der fortsatte det gode arbejde og fik Kolding over 200. Glostrups Aftab Ahmed var kommet på igen og han med 4 gærder var med virkende til at Kolding endte på 272 for 8 efter 50 overs.

Video highlights Kolding

Glostrup fik et skidt start, da Sameer Zeb blev løbet ud efter en misforståelse uden at havde modtaget bolde. Iftikar Ahmed (26) fik dog gang i halvlegen, men B Ali blev grebet med 23 på tavlen. Shakeel Zeb (119) kom ind og blev halvlegens dominerende spiller som udnyttede Koldings korte grænser ved at slå 12 seksere og 5 firer. Det kneb med langtidsstøtte fra medspillere og Kolding var i fare så længe Shakeel var til stede. Han blev dog tabt et par gange af bolde, der næsten var lige så høje som de 2 F16 fly der tidligere fløj over. Endelige ved 193 blev Shakeel kastet ud på endnu et forsøg på en sekser. De to sidste gærder faldt hurtigt, så Kolding blev sejrherre med 77 points.

Video highlights Glostrup

Husum var på dobbelttur i Københavns området og lørdag gjaldt det Ishøj II. Kampen blev ramt af regnvejret, så da de endelig kom i gang blev kampen reduceret til 35 overs. Ishøj blev sendt til gærdet og som sædvanlig var Asim Akram dominerende med 50, da Ishøj nåede 168 for 8 på de 35 overs. Casper Müller blev Husums bedste kaster med 3 for 36, mens Asim Khan med 26 og Nabil Akhtar med 27 støttede Asim. Husum fik ikke det bedste start ved at taber 3 gærder med 27 på tavlen og trods 56 not out fra Gerrit Müller var der ikke støtte nok fra halen til at nå Ishøjs total. Husum manglede 37 points.

Svanholm II var på dobbelttur i det jyske og lørdag gjaldt det Esbjerg. Svanholm valgte at gå først til gærdet og fandt det vanskeligt i starten mod Kasper Rubin (1 for 19 på 10) og Magnus Kristensen (2 for 28 på 10). Bilal Aftab gjorde dog modstand med 31, men Esbjergs slow bowlere Jeppe Nielsen og Ravi Gurjar med 3 gærder hver gjorde indhug i Svanholms midtergærdeorden og kun Said Alams 19 plus en sidste gærdestand på 16 gjorde at Svanholm nåede 107 for alle.
Esbjerg fik en rimelig start med en åbningsgærdestand på 29 men herefter var det op ad bakke. Jakob Rubin holdt den ene ende, men det det kneb med at få en makker der kunne blive hængende. Svanholms Ehsan Karrimi var den der gjorde mest skade med at fjerne 5 Esbjergensere for bare 22. Da Jakob Rubin faldt for 41 med 91 på tavlen kunne Esbjergs hale ikke gør stor modstand og Esbjerg faldt bare 5 points fra sejren.

Søndag

Elitedivision

Der var en enkelt kamp mellem Albertslund og KB spillet i Albertslund. KB valgte at gå i marken først. En beslutning man forstår når man tænker på KBs kasteangreb og KB fik gevinst med det samme, da Jafar Butt blev dømt ben for på den første bold. Hans Makker Hamza Qazmi blev kastet ud uden at score med 10 på tavlen. Ved samme score røg Hammad Rafiq (10), så Albertslund var i problemer. Qaiser Munir (13) og Zayyed Bin Saeed (11) fik dog lagt 22 points til, men begge faldt til Bashir Shahs kastning. Det blev Saad Hafeez (18) og Imran Sahl (30*) som fik mere luft, men med 84 på tavlen blev Saad løbet ud. Herefter blev Keith Debengwa hovedpersonen. Han startede med at kaste Umair Butt for 0 og i det efterfølgende over tog han Albertslunds sidste tre gærdespillere på 3 bolde og dermed et hattrick. Hans kasteresultat blev 3.4-2-10-4. Totalen lød på 92.

Det kostede KB tre gærder for at kunne passere Albertslunds total med Saad Ahmad som topscorer med 37 og Anique Uddin med 21 not out. Med sejren kom KB oppe på 8 sejre, det samme antal som Skanderborg, der dog fører divisionen med et bedre NRR. Svanholm har dog spillet en kamp mindre og de skal til Jylland næste weekend for at møde Herning og topkampen mod Skanderborg. KB skal møde Ishøj. Så der lagt op til et par spændende dage.

1.division

Husum fortsatte deres københavner weekend med at spille imod AB. AB valgte at gå i marken først. Husum blev kastet ud for 153 og det skyldtes Jannick Wiese, der med 26 holdt den ene ende og D Madurawala, der med 43 fik Husum oppe på 128. Husums hale med Tom Wiese og Jürg Krüger fik holdet op på 153. ABs anfører Ali var bedste kaster med 3 for 20. AB fik problemer med far og søn kombinationen Hauke og Casper Müller, der tilsammen tog 7 gærder, mens Gerrit Müller tog 2 gærder. Kun Mukarram Hussain (26) og Mudabber Hussain (30) ydede nævneværdig modstand da AB manglede 18 points og sidste mand faldt efter en sidste gærdestand på 16 points.

Svanholms Jyllands tur endte i Kolding. Begge hold havde spillet lørdag og begge havde vundet. Kolding valgte at gå til gærdet først og håbede på en gentagelse fra lørdagen. Det så ellers ud til en god start med 30 på tavlen, men Svanholms Moeez Raza havde en af sine bedre dage. Han fjernede Stefan Langholz for 18 og derefter gjorde kål på Koldings midtergærdeorden. Kolding var således 96 for 9 men Hanifi (25*) og Mayar (17) havde dagens bedste gærdestand på 40, således Kolding var ude for 136. Moeez Raza endte med 6 for 34. Det havde Svanholm ingen problemer med at passere, Bilal Aftab med 65 og Chris Chamberlain med 42 havde en gærdestand på 107 før det første gærde faldt. Det andet faldt med 134, så sejren blev på 8 gærder. Kolding brugte hele 8 kastere i forsøget på at vende skuden men uden held.

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top