Vi slår et slag for pige/kvinde cricket.

Vi slår et slag for pige/kvinde cricket.

  • Skrevet af: Alex Olsen

Er det ikke på tide vi forsøger at invitere interesserede piger og kvinder til en hyggelig cricket oplevelse?

Vi satser på at der er interesse derude, og vi har derfor booket den store hal i Idrættens Hus i Brøndby.

Da vi endnu ikke kender interessen og det mulige antal spillere, holder vi start og slut tidspunkt åbent på nuværende tidspunkt.

Men har du lyst og tid, så meld dig til nu. Vi har hallen lørdag den 26. oktober fra kl. 10.00 til kl. 18.00 og igen søndag den 27. oktober fra kl. 9.00 til kl. 13.00.

Fredericia og Husum har allerede meldt deres ankomst med en gruppe piger/kvinder. En blanding af nye i spillet og nogle der har spillet i flere år.

Vi planlægger at spille 6-8 spillere pr. hold. Altså korte kampe med blød bold og mulighed for at alle kommer i kamp. Overs og øvrige regler afgøres når vi har et overblik over deltagerantallet.

Kan du lave dit eget hold er du meget velkommen til det. Er du bare dig selv eller et par stykker, så meld dig til uanset. Så organiserer vi holdene.

Udstyr mv. sørger vi for.

Er du interesseret eller har spørgsmål, så send en mail til Carsten Martensen på: carsten@cricket.dk eller ring på 22982061. Carsten er tovholder på arrangementet sammen med andre fra DCF.

Vi sørger for mad og drikke. Du skal bare komme i sportstøj og indendørssko.

Skal vi ikke give den gas sammen – måske bliver det en fed oplevelse og vi kan sætte fut i en masse pige og kvinde cricket sammen?

På glædeligt gensyn

Alex Olsen

Back To Top