Varmen og en hurtig bane gav 500 points og en Skanderborg sejr 8

Varmen og en hurtig bane gav 500 points og en Skanderborg sejr

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

1-svanholm-skanderborg 033-001

I sport er der ikke langt fra jubel til det modsatte. Saad Ahmed jubler sin glæde ud over cit century

1-svanholm-skanderborg 040  og få minutter trøstes han uhyre sportsligt af Skanderborgs Carsten Pedersen, da han  kort tid efter gribes ud i forsøg på at batte sejren hjem til sit hold

Svanholm rejste sig de sidste 20 overs og tabte ”kun” med 48 points

Det lignede længe en topkamp med en klar vinder (Skanderborg), hvor begge hold led en del med varmen på Svanholm Park. Men i de sidste 20 overs fik Svanholm rejst sig, og fik trods alt vist en god moral, som indikerer, at man ikke helt skal afskrive Brøndbyholdet i toppen.

I dag var det dog svært at se, hvordan Svanholms bowlere og holdet markspil ville komme gennem dagen på en god og rimelig måde. Holdets kastere virkede ikke farlige, og i takt med det, faldt markspillet stille og roligt tilbage, hvor man ikke rigtig formår at opretholde gejsten hele halvlegen.

Når man ikke besidder den rigtige angrebsivrige og stabile kasteside, der er så nødvendigt for et tophold, der gerne vil være med fremme, skal der dispenseres med et helstøbt holdarbejde, og det så man ikke rigtigt i dag. Omvendt optrådte Skanderborgs mesterhold lidt mere overbevisende med en forholdsvis bred gærdeside, og indtil kampens sidste halvdel, varmen taget i betragtning, med gedigen bowling og markspil.

Skanderborg vandt lodtrækningen og valgte at batte først ved Frederik Klokker og det unge talent Shangeev Thas. Ikke nogen hurtig start, og Shangeev blev grebet ved 31 efter 8 overs. Men så var det også midlertidig slut, da den rutinerede landskamprekordholder Carsten Pedersen kom ind til Klokker. Selv om Carsten måtte trække sig med en lårskade, kom han godt tilbage senere og scorede 59. I mellemtiden gav Frederik Klokker en rimelig stor chance til ellers sikre Mads Henriksen i point, og det gør man ikke til Hr. Klokker–det skete da Frederik havde scoret 35 – Frederik (87 på 100 bolde). Han og Carsten Pedersen (59 på 87 bolde) lavede en gærdestand på 101. Efterfølgende leverede brødrene Mahmood- Rizwan (71 på 52 bolde) og Kamran (18 på 19 bolde) en lille hurtig gærdestand på 44. Jonas Henriksen, som efter at brormand Mads havde droppet Klokker, fik senere retfærdigvis Frederik grebet. Skanderborg battede i det rigtige tempo og sluttede med en flot total på 273 for 6 gærder. Svanholms kastning og markspil som nævnt uden den rette snert-måske varmen- virkede ikke på noget tidspunkt farlig.

Bedste Svanholmkaster Jonas Henriksen og Zishan Shah med 2 gærder for 51 og 54.

1-svanholm-skanderborg 012

Den ben for kunne striker Kamran Mahmood ikke lide. Kasteren Zeshan Khan kunne godt

1-svanholm-skanderborg 021

Saif Ahmad slår på tværs på en bold i hovedhøjde i legsiden, som han ikke havde kontrol over, og gribes af Frederik Klokker

Svanholm spillede sig op ved gærdet

Oven på denne hårde behandling Svanholm var ude for i næsten 4 timer, kunne man godt frygte, at holdet ville falde sammen. Det startede heller ikke for godt – 5 ude for 70 efter 19 overs- hvor Svanholms gærdespillere ikke rigtig følte sig trygge, og så begyndte flere tilskuere, der i blandt nogle gamle koryfæer fra Slagelse, som ikke havde været til cricket i mange år, og referenten, at fortrække med den formodning, at Svanholm ikke ville være i stand til at nærme sig Skanderborgs total. Man havde dog helt glemt en godt spillende Saad Ahmed, som i denne sæson har scoret nogle fine halvlege. Saad gik frisk til sagen, og battede som om han virkelig troede på, at det kunne lade sig gøre, at overtrumfe Skanderborgs score. Takket være Saad Ahmeds Century (100 på 88 bolde) inklusive 13 grænseslag kom Svanholm nærmere Skanderborgs score, men da Saad røg i over nummer 41 ved 209 for 8, blev kampen ikke rigtig spændende. Svanholm skal roses for ikke at falde sammen ved gærdet, tabte kampen med ”kun” 48 points (225 for alle på 45,3 overs). Bedste Skanderborgbowler Chris Rasmussen 4 for 42 Skanderborg og KB ligger i spidsen, hvor begge klubber kun har tabt en kamp. 

1-svanholm-skanderborg 014

 Svanholms keeper Hasmi når hurtigere til nonstrikers Anders Bülovs ende end ham selv og løber ham ud

Back To Top