Uventede resultater

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

Søndag så to kampe i Eliedivision. Skanderborg fortsatte deres dobbelttur med at møde mesterskabsaspiranterne fra KB på Peter Bangsvej mens Herning var på besøg hos Soraner.

Skanderborg vandt lodtrækningen og valgte i overskyet vejr at gå til gærdet. Det viste sig hurtigt for Skanderborg at KBs pitch er sværere at spille på og da KB var rigtig godt kastende kunne Skanderborg ikke få den start de plejer at få. Med kun 12 på tavlen spillede Monty Singh i eget gærde og to overe senere snittede Nikolaj Damgaard Amjad Khan til keeperen på et defensivt slag. Nikolaj kunne slet ikke komme i gang med sit sædvanlig spil. Anders Bülow slog ud med armene da han leg pind fløj langt bagud, da Amjad Khan kastede en der tog ved. Heldigvis fik Rizwan Mahmood og Shangeev Thani lidt fat men med 43 på tavlen blev Rizwan grebet på Bashir Shahs kastning. Michael Pedersen blev kastet på første bold af Saran. Shangeev fik følgeskab af Kamran Mahmood og de fik lidt i gang indtil Shangeev blev snydt af Bashir og blev stokket ud. Skanderborg kunne ikke få et ben til jorden mod et godt kastende KB og takket være Kamrans 27 nåede Skanderborg 118, da han faldt som sidste mand. Spinner Anique Uddin blev KB’s bedste med 3 for 15.

KB havde det trods alt heller ikke for let da Anders Bülow fik Lucky Ali grebet i sin første over. Men Zameer Khan (21) tog dog fat i Oliver Hald, der kun fik 2 overs. KB var ellers nu kørende med Keith Dabangwa (21) men Anders slog til og fjernede både Keith og Zameer. Skanderborg gik over til spin men Saad Ahmed (23) slog ellers med nogle grænseslag. Det samme gjorde Saran Aslam (25) og igen var KB godt kørende. Rizwan prøvede med flere kastere og det blev Shangeev, der fik succes med sine legspin. Han fjernede både Saad og Saran, men det var ellers for sent, da KB manglede kun et par points, som Amjad Khan sørgede for. Skanderborg brugte ellers hele 8 kastere. Skanderborg fører stadig Elitedivisionen, men har spillet en kamp mere en KB og Svanholm der følger efter. Det bliver stadig spændende.

I Gentofte vandt Herning lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. De fik en rimelig god start med 24 på tavlen før Mannan blev grebet men herefter blev det op ad bakke da Raizul Saumy blev grebet og Suraj Anand kastet på første bold med 42 på tavlen. Så faldt Gulzar Khan (32) der ellers havde godt fat ved totalen 58. Kun Glen Hedevang bidrog med 23 mens resten faldt til Bobburi. Glen faldt som niende gærde og Herning var ellers ude for bare 97. Naveen Bobburi endte med 4 for 14 mens Davinder Sing tog 3 for 35 og Siddarth Mayar 3 for 17.

Siddarth Mayar (32) gik ellers til det i starten og det betød at Raizul Saumy kom hurtigt på med sit spin. Han fik fjernet begge åbnere med 56 på tavlen og gjorde ellers indhug i Soraners gærdeorden men de fik gradvis lagt points til . Chancen for Herning var der endnu, da det syvende gærde faldt ved 80, men Rajesh Ayyapan (9*) og Naveen Bubburi (11*) modstod yderligere pres og fik spillet sejren hjem. Raizul endte med at tage 5 for 28 mens Surya Anand tog de to andre gærdefald.

Med sejren er Soraner nu væk fra sidste pladsen takket være et bedre run rate end Albertslund. Herning sidder på tredje sidstepladsen men med to sejre mere end Soraner.

1. division

Der var en enkel kamp i 1 division søndag hvor Ishøj II var på besøg hos AB. AB valgte at gå til gærdet først og takket være halvlege fra Ahmed (93) og Jamal (65) samt et sidste gærdestand på 34 endte AB med 261 for alle mand. Mange gange med et stort total så falder det andet hold sammen, men det skete ikke for Ishøj. Khan (47),Ahmed (31), Akthar (32) og Islam (27) gjorde at Ishøj kæmpede sig i nærheden af ABs total, men nåede det ikke takket være 4 gærder fra Haider. Ishøj manglede 20 points i at vinde.

Back To Top