Unge danskere slog Sverige, der nu har flere cricketspillere end Danmark 1

Unge danskere slog Sverige, der nu har flere cricketspillere end Danmark

  • Skrevet af: Nissen

Det svenske cricketforbund er for ikke længe siden blevet optaget i det svenske rigsidrætsforbund – svarende til Danmarks Idrætsforbund – og det har betydet et gevaldigt løft for svensk cricket.

Ifølge lederen for det svenske seniorlandshold, der er på en todages træningstur til Danmark, har svenskerne nu 3000 udøvere af cricket. Der er nu otte baner i Stockholm og tre i Malmø og derudover en række baner i andre byer.

1-DCF øst- Sverige 009
Mads Henriksen kaster til svenskerne

Svenskerne arrangerer i Stockholm i august EM i den europæiske division 2. Det er T 20 kampe og svenskerne havde brug for at par træningskampe og spillede onsdag den første af to kampe mod et dansk øst- ungdomshold, hvoraf halvdelen var juniorer og resten ungseniorer.

Danskerne vandt en pointsrig affære med 165-156.

1-1-DCF øst- Sverige 005
Keeperen Abdul Hashmi repræsenterede den fynske ungdom

Svenskerne havde et par gode bekendte af dansk cricket på holdet. Afzal Virk, der har spillet i Ishøj og Glostrup, var topscorer med 44, mens den tidligere Svanholm-spiller Bilal Zaigham, der har spillet ti år i England og blandt andet opnåede at spille for de forenede universiteter, også var blandt topscorerne.

Danskerne indledte med 165 efter en ret håbløs start, men pludselig fik KB’s Altamish Khan ram på bolden og lavede 44, halvlegen blev dog domineret af Mads Henriksen, Svanholm med 62, mens Saad Ahmad, Svanholm bidrog med 25.

1-DCF øst- Sverige 010
Det sejrende danske hold på vej ud i den dejlige sommeraften

De to hold mødes igen i morgen torsdag, hvor der startes kl. 16.00

Resultaterne:

Svanholm Dcf UØst v Svanholm Sverige Svaholm Sverige1

Svanholm Dcf UØst v Svanholm Sverige Svaholm Sverige

Back To Top