skip to Main Content
1

Ungdomscricket hjælpes i gang i maj

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Flere klubber tager imod forbundets tilbud om at blive guidet gennem en ungdomskampagne i maj måned. Der er p.t. 10 klubber som synes, at de vil vise deres klub frem på Cricket Dagen. Derfor arbejder forbundet sammen med klubledelser og hjælpere om at dele materialer ud i lokalområdet.

Forbundets materialer guider hjælpere til at være klar til at modtage gæster, og vise at cricket kan prøves i lokalområdet.

Klubguide til mere synlighed, og hjælp til åbent hus event

Cricket Dagen er for alle

Cricket er for alle. Det skyldes, at der er en plads til alle på cricketholdet, uanset man er god til slå bolden langt, gribe høje bolde, løbe stærkt, heppe eller have det sjovt med holdkammeraterne.

Klubben vil på Cricket Dagen vise børn, forældre og andre lege-glade sjæle, hvordan små og store kan spille sammen. Og klubbens hjælpere vil stå for instruktion, sjove spil og konkurrencer, så alle kan få en smagsprøve på cricket, som er en nem sport at starte til.

Klubben sørger desuden for udstyr til alle, så man skal blot dukke op i tøj, man kan bevæge sig i, og som passer til vejret. Det er helt gratis at deltage i Cricket Dagen. Se plakat eksemplet – som klubber modtager trykt til ophæng i forhold til klubguiden.

De deltagende klubber vil aktivt udvikle samarbejdet mellem deres egne frivillige. Derfor har ledelse, trænerhjælpere og andre frivillige kort forberedt et åbent hus arrangement, hvor alle på samme tid kan øve sig i at modtage gæster. Denne form for klubudvikling har afslører, at ungdomscricket har en fremtid også hos klubber som ikke har ungdom i dag.

Vil du høre mere om Cricket Dagen 2018, eller om klubudvikling – mail blot kontaktoplysninger på minimum 3 personer i klubben til kronby@cricket.dk

Back To Top