Ungdom i Region Syd - kom og vær med

Ungdom i Region Syd – kom og vær med i 2018

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

En tidlig julegave kommer fra Region Syd. Her har 3 klubber med ungdomsspillere igen forsøgt sig med træning-på-tværs for at give børnene spændende træningsstationer og mange hjælpere til at give børnene mulighed for at ”Shoppe” øvelser. Sådan vil klubberne også fortsætte fællessamlinger i 2018

Snakken om lejrsamarbejder har varet store dele af sommersæsonen 2017. Og i efteråret har klubberne Sønderborg, Husum og Esbjerg været samlet for at afprøve børnenes evner og lyst til at lave fælles træning. En god lang søndag med fælles pizza, og voksne trænere på 8 stationer på samme tid. Træning med kastemaskine, hvor børnene efter tur har skrevet sig på ventelister. Og imens kan de holde sig i gang med kastetræning eller mange slags markøvelser. De moderne børn sidder sjældent stille længe, og vil helst ikke så og vente. Så vist noget tager for lang tid, så skynder de sig videre til næste station for at lære noget helt nyt forhåbentlig.

Håbet er at de månedlige samlinger kan fortsætte i det nye år, og gerne hvor klubberne Fredericia, Bov og Kolding deltager på forskellig vis. Hovedtrænerne Keith Hendry, Jugantak Bansal og Jörg Krüger fra henholdsvis cricket i Esbjerg, Sønderborg og Husum ser store muligheder for børnene, og hvis andre klubber kan byde ind med specialister i kastning, gærdespil og markteknik.

Erfarne Jörg Krüger mærker god energi hos klubberne i Region Syd, og han afslutter: ”Jeg bliver overrasket over hvordan vores egne unger lever op med gæster til træning. Og disse samlinger giver gode muligheder for klubber som Fredericia og Bov at sende børn med en voksen hjælper, som kan træne med flere på samme niveau – og prøve kampe skræddersyet til breddespillere”

Back To Top