Underholdende T.20-cricket og to klare sejre over Tyskland 5

Underholdende T.20-Cricket og to klare sejre mod tyskland

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Internationalt 3-kløver ser tilfredse ud efter de to første kampe mod Tyskland.

Underholdende T.20-cricket og to klare sejre over Tyskland 6
De to gæsteinstruktører Kevin O Brian, og Peter Borren sammen med landstræner Bray var tilfredse med hvad de så

Flot gærdespil af Monty Singh, Hamid Shah, Frederik Klokker og Saad Ahmed

Underholdende T.20-cricket og to klare sejre over Tyskland 2
Frederik Klokker angriber

Når det danske landshold skal spille ICC-kvalifikationsspil i Holland sidst i august, ser det lovende ud for de danske farver. Efter førstedagen på en række T-20-kampe mod det tyske landshold på Svanholm Park, fremstår det danske hold som et homogent mandskab som virker bedre forberedt end længe. Både mentalt og fysisk – nu skal vi selvfølgelig understrege, at der er tale om 20 overs kampe, hvor selv varmen ikke synderligt generede det danske hold, som især i den første kamp virkede meget oplagte i marken, hvor alle spillere generelt var hurtig på bolden og fik den i hænderne første gang.

Underholdende T.20-cricket og to klare sejre over Tyskland
Mads Henriksen bowler mod den tyske gærdeside

Også det danske gærdespil virkede overbevisende og scorede i de to kampe 8,2 pr. overs, og tabte kun 6 gærder undervejs.
I den første kamp scorede Tyskland 134 for 6, igen var den unge venstrehånds slowbowler Nikolaj Damgaard den billigste og tog 3 for 16 på sine 4 overs. Oliver Hald Damgaard tog 2 for 25.

Det danske hold passerede Tysklands score i den 17 over – Anfører Hamid Shah (50 på 45 bolde) og Frederik Klokker (45 not out på 37 bolde) kørte sejren sikkert hjem Danmark 135 for 2.

Danmark vandt også den anden kamp klart

I den anden kamp efter frokost battede Tyskland igen først og scorede 144 for 3 hvor danskerne havde det lidt sværere i marken end i første kamp- her var Jonas Henriksen sammen med Jojo fra KB billigste kaster med en økonomi rate på henholdsvis 3, 6 og 3, 0.

Underholdende T.20-cricket og to klare sejre over Tyskland 3
Det danske hold var gode i marken

I denne kamp blev vi vidne til en række alternative tekniske slag fra Monty Singh (61 på 44 bolde) og Saad Ahmed (43 på 29 bolde), hvor begge lidt utraditionelt spillede gærdet rundt med slag der ikke altid lykkes i det daglige- begge spillede en hurtig og meget underholdende halvleg, hvor både håndled og moderne tankegang i forening gjorde halvlegen seværdig.

Danmark passerede den tyske score for 4 gærder i over nummer 16, og selv om man ikke kan sige at der var klasseforskel, var der i hvert tilfælde klar forskel på holdenes gærdespil og markspil, hvor det danske hold virkede meget ovenpå i de to kampe.

Undertegnede fik lejlighed til at tale med de to inviterede stjernespillere Peter Borren fra Holland og Kevin O Brian fra Irland, der begge har spillet mange førsteklasses kampe for deres nation.

Begge gæsteinstruktører udtrykte deres oplevelser i de to kampe meget positivt. Peter Borren mente, at det var det bedste danske hold han har set de sidste 4-5 år, medens Kevin O Brian udtrykte stor ros til det danske hold, hvor han især bemærkede det unge holds gode markspil under de svære forhold på den hårde bane.

I morgen spiller man ligeledes to T.20-kampe fra kl. 11.30.

Jørgen Jønsson

Back To Top