Ubesejret Ishøj fører den nye landsomfattende Twenty20-liga

Ubesejret Ishøj fører den nye landsomfattende Twenty20-liga

  • Skrevet af: Alex Olsen


KB batter mod AB i Bagsværd

Året første Century og hattrick af KBs Aftab Ahmed og Yasir Iqbal

Starten af det første egentlige Twenty20-DM (serier 1.) tegner til at blive mere spændende end mange måske nok havde forestillet sig. Nu er kun Ishøj ubesejret efter anden runde af den allerede populære landsomfattende Twenty20-turnering.

I københavnsområdet vandt Ishøj først over AB i Bagsværd med 62 points-Ishøj scorede først 136 for 9 med Pawan Kumar som topscorer med 39 på kun 21 bolde, bedste AB kaster var S. Rathore, som kun fik tildelt 2 overs, med 3 gærder for 6 points. AB fik ellers en udmærket start hvor sidste weekends gode gærdestand mod Svanholm – Usman Ali og Annique Uddin igen gjorde væsen af sig med et makkerskab på 36 points for anden gærdestand- men holdet formåede ikke at følge op og endte med 71 all out, Ishøjs S. Mayar tog 3 for 14.

Selv om AB denne gang noget bedre fik rejst totalen, var det ikke nok til sejr over KB

I den anden kamp i Bagsværd mellem AB og KB, vandt KB lodtrækningen og valgte at batte først. Det viste sig hurtigt at være en god beslutning, hvor KB åbnede med brødrene Aftab og Shehzad Ahmed, som først skiltes ved totale 120 – Aftab Ahmed var i ”slaghumør” og scorede årets første Century 102 på 55 bolde, 8 seksere og 6 firer var dagens kost, medens brormand Shehzad var mere human med 34 på 27 bolde. KBs total 182 for 6 blev der scoret på de 20 overs.

KBs Atrab Ahmed var i “slaghumør” mod AB

Selv om ABs vel nok bedste gærdespiller Annique Uddin gik på anden bold med ben for, lykkedes det alligevel AB.holdet af få scoret 132 respektable points, som gjorde at holdet endte med at tabe med 50 points. KBs anfører Yasir Iqbal stod for et hattrick, da han i alt tog 4 AB-gærder for 15 points.

KBs anfører Yasir Iqbal stod for årets første hattrick

Inden 3 runde i næste weekend er der som nævnt kun Ishøj, som er ubesejret, og her støder Ishøj sammen med Skanderborg på Ishøjs bane. Vores vest rapporter Power fortæller om to kampe i Jylland.

Jørgen Jønsson

Back To Top