Uafgjort mellem Norge og Danmark

  • Skrevet af: Alex Olsen
Sayia Anand i et stort sving
Saif Ahmad slår højt -- og gribes ud

Så endte det 2-2 mellem Danmark og Norge i turneringen, hvor der igen kunne spilles internationalt

Norge vandt den sidste T 20 kamp på kamp med to bolde tilbage.

De skulle score 9 i den sidste over for at indhente den danske score på 129.

Saif Ahmad, KB, der havde kastet sine to første overe billigt, fik tjansen at kaste, men blev slået til 3 grænseslag.

Dermed sluttede besøget af Norge arrangeret i hast, efter venten på at Corona-restriktionerne blev ophævet,  mellem to lande, da øvrige internationale turneringer er aflyst grundet Corona.

Det endte altså med, at de danske hold vandt de to T 50 kampe og T 20 endte passende uafgjort med to gevinster til hver.

Om man kan tale om nogen egentlig styrkeprøve mellem de to lande er svært at sige. Nordmændene kom med et ungt og nyt hold, mens det danske hold var sammensat af så mange forskellige spillere – ung som gammel.

Desuden bar især kasteudskiftningen præg af, at næsten alle skulle have chancen. De overvejelser var ikke nødvendige ved gærdet – her var der som oftest plads til alle.

Også keepere har man tilsyneladende mange af Danmark. Dagens keeper Monty Singh var den fjerde af slagsen i løbet af ugen efter Christo Botma, Frederik Klokker og Wahab Hashmi havde haft tjansen.

Den danske halvleg bød kun (bortset fra Omar Hayats 20) kun på en nævneværdig præstation, nemlig Monty Singhs 70 på 62 bolde. DK endte med 129/7.

Trods en kastepræstation, hvor otte bowlere tilsyneladende alle skulle have lov, skulle nordmændene score en 8-9 points pr. over til sidst med mange gærder i behold – og det gjorde de altså. Safi Sharam, den talentfulde spinner fra Køge, tog som den eneste 2 gærder (for 7 på 2 overe) og man kunne godt have ønsket sig, at han havde kaste til sidst, lige som han havde succes med tidligere i en tidligere kamp.

Men sådan skulle det ikke gå. Norge passerede for 4 gærder

Back To Top