U18-spilleren Oliver Hald til prøvetræning i Sussex

U18-spilleren Oliver Hald til prøvetræning i Sussex

  • Skrevet af: Alex Olsen

Oliver Hald er netop hjemkommet fra et fire dage langt ophold i Sussex sammen med landstræner Jeremy Bray. De var derovre til prøvetræning hos Sussex Cricket Academy, som er et samarbejde mellem Sussex County Cricket Club (Sussex CCC) og England and Wales Cricket Board (ECB).

Akademiet optager hvert år unge talenter, som formår at yde på et højt niveau, tage imod læring og tilpasse deres teknik i overensstemmelse med mål og træningsprogram.

“Derfor er vi stolte over invitationen til Oliver Hald og synes det var en enestående mulighed for at han kunne få prøvet kræfter med de professionelle”, fortæller landstræner Jeremy Bray, som fortsætter: “Sussex-folkene var imponerede over Olivers fysiske formåen og så helt klart et potentiale i ham – også holdt op imod hans udvikling inden for de seneste par år, hvor det virkelig er gået meget stærkt fremad for ham”.

Oliver Hald ankommer til Sussex.

For at styrke sin udvikling yderligere som spiller skal Oliver Hald også til Indien i starten af april.

Her skal han være 14 dage og tilslutter sig det prestigefyldte Darren Lehmann Cricket Academy fra Australien. Lehmann, som også er den australske landholdstræner, står via sit akademi for årlige ture, hvor de unge talenter får mulighed for at spille mod forskellige hold, som giver anderledes svære udfordringer end de er vant til.

Oliver kommer her til at spille 8 kampe på 10 dage og arbejde med elitetrænere på daglig basis, hvilket uden tvivl vil sætte yderligere skub i hans udvikling.  Hertil kan føjes de generelle forhold i Indien, hvor temperaturen vil ligge mellem 35-40 grader.

/GV

Back To Top