U18-landsholdet måtte igen erkende, at der er et stykke vej til toppen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Daniel Kølbæk laver et grænseslag med et løftet drive mod Skotland

 Tabte til Skotland, selv om man efterfølgende tog 3 hurtige gærder

Anfører Oliver Damgaard Hald bowler mod Skotland

Danmarks fjerde kamp blev ingen dans på roser. Selv om vi havde anstændige 60 for 3 på 15 overs med en run-rate på 4,0, gik det hurtigt ned af bakke for den danske gærdeside.

Vi endte med 107 for alle på 31 overs, højst var Shangeev Thas med 21, Altermish Durrani(18) og daniel Kølbæk med 16.

Vi manglede igen nogle produktive gærdestande, problemet er, at vore 3 bedste gærdespillere- Jonas Henriksen, Shangeev Thas og Oliver Hald Damgaard ikke formåede at få etableret de nævnte gærdestande. I stedet kæmpede holdet for at få ”fodfæste”, således, at den resterende gærdeside har noget at spille videre på. Øvelsen er sværere end mange aner. De fleste spillere på vores hold er vant til mange løse bolde når man batter, de kommer bare ikke så hurtigt som vanligt. Så det kræver en større tålmodighed end spillerne er vant til.

”Der er ingen som tager kampen op, og prøver at batte i længere tid. Vi har fx nummer 6- anfører Oliver Hald Damgaard, der hjemme batter lidt før og laver mange points, men han laver ikke noget her, og når vore to bedste Jonas Henriksen og Shangeev Thas ikke laver noget, så er der ingen der længere nede i gærdeordenen, der rent teknisk formår at bidrage med større halvlege” sagde træner Frederik Klokker.

Det er så positivt, at det danske hold fik snuppet 4 skotske gærder inden de passerede vores total- anfører Oliver Hald Damgaard 2 for 26 på 5 overs, Jonas Henriksen 1 for 19 på 5 overs og Hamza Akhter 1 for 24 på 3,4 overs.  Skotland vandt kampen med 6 stående gærder.

Nu er der to hviledage, og så er der bare at håbe, at det danske hold opruster til de to sidste kampe mod førerholdet Irland på søndag, og ikke mindst mod Jersey på mandag.

U15-landsholdet tabte finalen mod ”arvefjenden” Holland men Lucky Malik blev kåret som turneringens bedste                                                                                                                                                                                                                         

Den danske U15-spiller Lucky Malik, Svanholm blev kåret som turneringens bedste spiller

Det danske U15-landshold tabte finalen i Holland til værterne med 8 stående gærder- det danske hold scorede 70 for alle, hvor Holland lavede 73 for 2 gærder- men det danske hold havde dog det lyspunkt, at Lucky Malik blev kåret som turneringens bedste spiller.

 

Back To Top