U18 DM afgjort 2020

  • Skrevet af: Alex Olsen
Danmarksmestre 2020 fra Svanholm
Sølvmedaljer til KB
Bronzemedaljer til Køge
Musa fra Svanholm modtog hæder fra DCF formand Umair Butt for sine præstationer i finalekampene.

Køge ”slog” sig på KB og Svanholm vandt junior-DM

Noget overraskende ”slog” sidste års danske juniormestre Køge sig på KB i den ene semifinale om junior-DM og det var endog på Køges egen bane, så årets finale om junior-DM kom til at stå mellem KB og Svanholm.

Formatet er ændret i forhold til sidste år, således at der nu spilles T 20.

Juniorholdene er nu om stunder kun på otte mand, så store scorer er fornødne, hvis man vil have en gevinst.

En positiv ting kan man sige om et sådant format. Der er løbetræning til markspillerne og så i den grad. Kasterne derimod har det sværere end i 11 mandformatetest.

Svanholm gik først til gærdet i finalen og årets ”man of the finals” Musa Mahmood tog revanche for et indledende nul i semifinalen og spillede en velovervejet halvleg på de tilladte 50 – faktisk blev det til 51.

Allerede åbnings gærdet forsynende Svanholm med en god start. Senere bidrog Lucky Ali (36) og Abdullah Mahmood (23) og en score på 149 var i høj grad konkurrencedygtig.

KB har i og for sig top til en sådan score, men næppe en bredde som Svanholms.

Der lå derfor et tungt åg på KBs første gærdespillere, men det begyndte allerede at ramle, da topscoreren Sami Ahmad fra semifinalen mod Køge blev kastet ud af den spiller, der tog flest gærder i finalespillet  Moez Raza.

Den stærkt forbedrede Aqdus Rahman (topscorer med 28 – også en flot præstation i semifinalen) kunne ikke overleve en regnvejrspause, hvor boldens opspring nok havde ændret sig  og på trods af Hamza Al Akhtars 27 endte KB på 111 i en ganske velspillet finale.

Det var Svanholms tredje junior-DM i fire år.

Semifinalerne.

Køge plejer at være velorganiseret, men det gik helt galt mod KB i den ene semifinale, hvor holdet leverede hele 41 ekstra. Et godt supplement for KB, der endte med 153. Køges normalt førende Saram Safi havde trænet en gang for meget og havde revet noget hud op inde i hånden og selvom han prøvede var han ikke til meget nytte, Så Køge endte med 81.

Albertslund/Glostrup valgte at gå til gærdet først i den anden semifinale mod Svanholm og det blev kort. Holdet ude for 52, som Svanholm passerede for 2 gærder.

Bronzekamp

Det kombinerede hold fra Glostrup (de fleste) og Albertslund måtte indkassere 165 points fra Køge og det var mere end rigeligt til at skaffe Køge bronzemedaljer. Glostrup ude for 101.

Tak til Køge for et flot arrangement.

Resultaterne:

Semifinaler: Glostrup 52 (Abid Safi 25, Musa Mahmood 3/7, Moez Raza 2/10) tabte til Svanholm 54/2.

KB 153 (Sami Ahmad 52, Aqdus Rakman 40) vandt over Køge 81 (Jamshad Khan 25, Bilal Aftab 2/17, Aden Aftab 2/19.

Finale: Svanholm 149 (Musa Mahmood 51, Lucky Ali 36) vandt over KB 112 (Aqdus Rahman 28, Hamza Ali Akhtar 27, Moez Raza 3/15, Abdullah Mahmood 2/15)

Kamp om tredjeplads: Køge 165/6 (Simon Sørensen 53x, Mateen Sarwar 28) vandt over Albertslund/Glostrup 101 (Abid Safi 33)

 

Back To Top