U15 landsholdet overraskede med at få sølv ved stævnet på Guernsey

U15 landsholdet overraskede med at få sølv ved stævnet på Guernsey

  • Skrevet af: Alex Olsen
Flot af  det danske U.15.landshold som vandt sølv
Flot af det danske U.15.landshold som vandt sølv

Brødrene Mahmood fra Svanholm udtaget til turneringens ”Dream-Team”

Flot arbejde af trænerteamet Bray/Shah

 

Der var vist ikke mange, inklusiv referenten, der havde troet at vores U.15.landshold kom ud af den internationale ”Euro-U.15-Festival” som en overraskende nummer 2 i turneringen.

I dag vandt U.15- holdet en tæt kamp mod Jersey, hvor træner Jeremy Bray og Zishan Shah, har sat deres tydelige spor på organisationen. De havde fået indprentet de danske spillere, at samtidig med at man skulle blive inde ved gærdet, var det også vigtigt, at man fik lavet de enere og grænseslag, når man fik løse bolde.

Efter at Jersey havde scoret 210 for 8, havde man ikke i sin vildeste fantasi forestillet sig, at det danske hold stille og roligt med velovervejet gærdespil ville overtrumfe Jerseys gode score.

I går vandt Danmark godt nok over værterne fra Guernsey, men det var på god kastning og markspil. I dag gjorde holdet alle kritikkerne til skamme ved at spille en flot og disciplineret halvleg som gav en overraskende sejr til det danske U.15.hold.

Jersey battede først og scorede 210 for 8- Musa Mahmood tog 2 gærder for 26 og M. Raza 2 for 31, turneringe klart bedste kaster Abdullah Mahmood tog 1 for 35 på sine 10 overs.

Efter en god start af Simon Madsen (22 på 21 bolde) ved gærdet, og ikke mindst Musa Mahmood ( 58 på, 107 bolde), et antal som han nok aldrig har modtaget før, men beviser at han allerede har fået en snert af, hvordan man stille og roligt bliver en god elitær gærdespiller. Efterfølgende kommer Zeshan Aslam ind og laver 40 på 54 bolde, og lidt længere nede som nummer 6 scorer Nabil Akhtar 24 på 39 bolde- Altså en god holdindsats på den danske gærdeside, hvor fire mand laver over 20- ikke det holdet har for vane, men som gjorde forskellen i dagens kamp. Det danske hold vandt med et stående gærde, og kronede dermed en fornem indsats som et noget undertippet hold, hvor en af holdets trænere Dennis Seier godt nok havde forudset, at man skulle have en vis tålmodighed med dette U.15.hold.

Efterfølgende blev brødrene Abdullah og Musa Mahmood udnævnt til turneringens ”Dream-Team”. Abdullah Mahmood blev klart turneringens bedste bowler med 10 erobrede gærde for kun 4o points med et så fornemt gennemsnit som 4,0.

Jørgen Jønsson

Back To Top