U.19.landsholdet rejste sig efter en håbløs start ved gærdet

U.19 landsholdet rejste sig efter en håbløs start ved gærdet

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Bilal Aftab blev kåret til “Man of the match”

Bilal Aftab viste mental styrke og vendte et nederlag til sejr over Norge.

Det danske U.19.landshold lå i bogstavelig forstand til et klart nederlag til Norge, og dermed et exit i turneringen, da holdet var 7 nede for 67, hvor holdet skulle batte over en total på 176.

Takket være en mental stærk Bilal Aftab, der som 7.gærde fik vendt billedet totalt med sine 57 not out, godt hjulpet af gærdespiller nummer 9 Hamza Ali (38), fik det danske hold tilbage på sporet, hvor holdet nu kan kvalificere sig til at spille om den sidste kval-plads, hvis vi besejrer Spanien i morgen. Men puha, det holdt hårdt. Træner Frederik Klokker udtrykte tidligere i turneringen, at vi skulle batte længere nede end til nummer 4, hvis vi skulle videre i turneringen. Dette må man sige at holdet efterlevede i denne kamp, som blev det afgørende i den sidste ende.

Norge battede først og scorede 176 for alle- Lucky Malik og Moeez Raza de bedste danske kastere med 3 for 22 og 2 for 13.

Det danske hold fik en forfærdelig start ved gærdet

Efter de første 5,4 overs havde vi 4 gærder ude for 18 points, og 7 nede for 67 på de første 15 overs! På det tidspunkt var der vist ikke mange der rigtigt troede på sejr. Men så gjorde Bilal Aftab sin entre, hans færdigheder har han ikke efter fremmede, fader Aftab Ahmed er den mest scorende i dansk cricket gennem tiderne. Bilal fik langsomt og sikkert, sammen med Moeez Raza og Sami Zeb spillet sig frem til en total som gav os fornyet håb, og i den sidste ende gav en kneben sejr på 2 stående gærder.

Kampen mod Spanien i morgen ser på papiret lidt nemmere ud, men ingen tvivl om, at træner Bray nok skal få indprentet spillerne den fornødne koncentration til den vigtige opgave. Vinder vi over Spanien, ser det ud til at vi skal spille om den sidste plads mod enten Guernsey eller Italien fra gruppe A for at gå videre.

Jørgen Jønsson

Back To Top