Tyskland fik en fortjent revanche i den tredie kamp

Tyskland fik en fortjent revanche i den tredie kamp

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Vandt med 29 points og spillede igen en jævnbyrdig kamp med stor ære. Kampen var nærmest en kopi af gårsdagens kamp blot med ny vinder.

Wahab Hashmi ikke just glad for ben for dommen
Wahab Hashmi ikke just glad for ben for dommen

 

Det danske U19-hold vandt lodtrækningen og i marken. Billedet i dag var nogenlunde det samme som i de to forgangne kampe, hvor tyskernes anfører J. Singh var den dominerende gærdespiller.

Sammen med MN. Daub (23) lagde han en god start på halvlegen. Da Daub gik kom SH. Karimi ind til Singh, og de to lavede en gærdestand på 96. Tyskerne bruget alle deres overs og endte med 227 for 8 med J. Singh som topscorer med 79 inden han blev bowler at Earth Gaj Nielsen.

Denne hr. J. Singh var klart tyskernes bedste spiller, og han lavede i sine 3 halvlege over 200 points.

Brødrene Jeppe og Earth Nielsen får noget ar tale om på hjemvejen-den ene bror løb den anden bror ud
Brødrene Jeppe og Earth Nielsen får noget ar tale om på hjemvejen: den ene bror løb den anden ud.

Med til historien, det danske hold fortsatte med at droppe oplagte chancer, og netop hr. Singh ble tabt i begyndelsen af kampen. Hvad der ville være sket, hvis han var blevet holdt, kan man kun gisne om. Bedste danske kastere var brødrene fra Esbjerg Jeppe og Earth Gaj Nielsen med henholdsvis 3 for 36 og 2 for 16.

Det danske hold mistede ret hurtigt 3 gærder for kun 20 points, men Mads Henriksen(49 på 50 bolde) kom ind og fik stoppet mandefaldet inden han selv fik cuttet sig ud på en langsommere bold. Senere fik gårsdagens Century-mand Monty Singh(58 på 65 bolde) rettet op på ”skuden”, inden han spillede en harmløs bold lige ud i hænderne på en tæt cover-points.

Nu var ”fanden løs i laksegade”- 8 ude for 179, så var det op til de to brødre Nielsen – Jeppe og Earth- om de kunne give nyt håb for det danske hold. Egentlig så Earth Nielsen ud til at havde punch i battet til at kunne gøre det spændende, men han blev desværre løbet ud af sin broder, og kampen ebbede langsomt ud til tyskernes fordel. Det danske hold scorede 198 på 44 overs, og Tyskerne kunne glæde sig over en fortjent sejr på 29 points.

Monty Singh bar igen det danske hold, men løfter bolden lige ud i cover og bliver grebet
Monty Singh bar igen det danske hold, men løfter bolden lige ud i cover og bliver grebet

Tyskland har været en positiv oplevelse, og med det arbejde der bliver gjort, kan vi i DCF ikke tillade os at sove ”tornerosesøvn” så kan vi hurtigt blive overhalet indenom, af disse nye cricketnationer, som lige som vi, bejler til de gode ICC-midler, der bliver udelt til nationer man kan se er i stadig udvikling.

 

Back To Top