TRUPPEN TIL WORLD CRICKET LEAGUE DIV. 4 ER UDTAGET

TRUPPEN TIL WORLD CRICKET LEAGUE DIV. 4 ER UDTAGET

  • Skrevet af: Alex Olsen

Landstræner Jeremy Bray har sammen med Elite-Senior sat navn på de 14 spillere, der rejser med landsholdet til World Cricket League (WCL) Div. 4 i Malaysia i slutningen af april. I optakten til WCL har der været 30 mand i brutto-truppen der har deltaget til samlinger i både øst og vest. Ligeledes har der været fællessamlinger for alle i brutto-truppen.

De 14 spillere der drager til Malaysia er:

Hamid Shah – Frederik Klokker – Saif Ahmad – Anique Uddin – Bashir Shah – Basit Raja – Zameer Khan – Anders Bülow – Jonas Henriksen – Mads Henriksen – Nicolaj Jørgensen – Rizwan Mahmood – Monty Singh – Shangeev Thanikaithasan.

Shangeev Thanikaithasan er udtaget. Han batter her sammen med Magnus Kristensen, der må vente på sin chance.

I optakten hele vejen til WCL vil landstræneren fortsat fastholde den samlede bruttotrup. Delvist kan der opstå skader, ligesom holdet der drager til Malaysia ikke nødvendigvis er de samme 14 spillere, der skal til ICC World T20 Europe Qualifiers i Holland i slutningen af august i år.

Alle skal holdes fit og klar til at træde til, ligesom samlingerne er en god mulighed for den enkelte spiller til at forbedre formen yderligere, fastholde landstrænerens interesse og naturligvis demonstrere vores slogan.

“We always put the team first”

Hele truppen er fortsat intakt, og alle hjælper med at skabe holdånd, intensitet og fastholde konkurrencen om pladserne også efter Malaysia turen.

Jeremy udtaler; ”Det er en god trup med erfarne spillere, der også indeholder flere nye unge spillere. Det er i mine øjne de bedste spillere, vi har til rådighed til det danske landshold lige nu, og samtidig opfylder de vores krav for udtagelse. Jeg forventer, at hele truppen holder dampen oppe hele vejen. Vi skal fortsat forbedre os på en række punkter. Det fysiske kan fortsat forbedres, vores individuelle cricket kompetencer skærpes, og naturligvis det grundlæggende mindset”.

Zero excuse culture & honest reflection

Jeremy understreger, at han fortsat forventer en ”Zero excuse culture”. Se på dig selv, og hvad DU kan forbedre. Fokus på det, du kan kontrollere og kun det. Ligeledes fremhæver Jeremy, at ”honest reflection” hos den enkelte spiller er den bedste mulighed for at skabe de nødvendige forbedringer.

I optakten til WCL vil landsholdet forsat have træninger i Danmark, samt sende spillere til varmere himmelstrøg for at forberede sig. 6 spillere vil sammen med Jeremy drage til Pakistan, og samtidig vil Nigel Pyne drage til Lamanga i Spanien med andre spillere for at forberede yderligere.

Der vil i den kommende tid komme flere spændende fortællinger om forberedelserne til WCL i Malaysia.

Jeremy Bray kan nu være fokuseret på den videre planlægning.
Back To Top