Tre danske landsholdspillere deltager i en pengeturnering i Oslo

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Rizwan Mahmood (tv) og Aftab Ahmed (th) på vej til en stor Twenty20-NPL-turnering i Oslo

Aftab Ahmed, Rizwan Mahmood og Saif Ahmad med i NPL-twenty20

Selv om de tre danske landsholdsspillere nok ikke modtager præmiepenge, er der 100.000 kr til vinderholdet i denne Twenty20-turnering, der spilles mellem 6 udvalgte hold i Oslo i de næste 4 dage.

Blandt deltagerne er der foruden de 3 danske landsholdsspillere, de to prominente pakistanske spillere Misbah Ul Haq og Abdul Razzaq, blandt de udenlandske spillere.

Cricket i Norge er gået markant frem, selv om vi stadigvæk er et skridt længere fremme, i sær på ungdomsfronten, bliver vi nok ikke ved med at være forgangs mænd i norden, når det gælder cricket.

Aftab Ahmed og Rizwan Mahmood er i samme pulje som Misbah Ul Haq og Abdul Razzaq, og kampene bliver sendt live på Youtube og Facebook.

Turneringen er kommet op og stå på grund af nogle norske ”ildsjæle”, og måske nogle pengemænd ” de norske arrangører er lidt overrasket over, at en sådan turnering endnu ikke eksisterer i Danmark, selv om man mener at dansk cricket er et godt stykke foran Norge” siger Rizwan Mahmood.

Retfærdigvis skal det pointeres, at vi herhjemme de sidste mange år i sommerferien arrangerer et 10/10-stævne med mange hold involveret, hvor det er en dansk ildsjæl Shafqat Riaz, der styrer løjerne.

Sidst nyt : – Saif Ahmad scorede i sin første kamp 98 not out inkl. 9 firer og 2 sekser på 64 bolde

 

Jørgen Jønsson

 

Back To Top