DCF trænerkursus

Trænerkursus ICC/DCF Level 1 – Brøndby 28-29. oktober 2023

 • Skrevet af: Carsten Martensen

Der er stadig efterspørgsel på træneruddannelse, hvilket er fantastisk. Vi inviterer derfor til endnu et level 1 trænerkursus i Idrættens Hus, den. 28-29 oktober. Udgangspunktet er lidt anerledes, da det nu er et ICC level 1 kursus, men tilpasset til danske forhold.

Hvad er vigtigt?

At være træner er mere end teknik og egne spillemæssige kompetencer. En god træner er passioneretinteresseret og ikke mindst villig til at lære.

Alt det kan du blive god til, tilmeld dig Dansk Cricket-Forbunds nye trænerkursus. På kurset vil du stifte bekendtskab med:

 • At lave en god sessionplan
 • At skabe en god og sund klubkultur
 • At skabe relationer til dine spillere
 • At bruge værdier i træningen
 • At anvende og modtage feed-back

Du vil få konkrete værktøjer:

 • Inden for coaching og instruktion
 • Til at levere dit budskab overbevisende og præcist
 • Til at benytte mobiltelefonen i træningen
 • Til at have styr på sikkerheden i din træning

Du vil også blive en del af et stærkt og højt kvalificeret netværk af crickettrænere, hvor du har mulighed for at finde inspiration til øvelser og metoder.

ICC tilbyder

Som en del af dette kursus skal du gennemføre en online del før den fysiske del af kursus, den er udviklet af ICC og tilbyder et stor bibliotek af video mm, altsammen en hjælpe til dig.

Du skal først registrere dig på hjemmesiden (https://www.edapp.com/icc/), herefter kan du downloade Appen. Selve kursus delen kan både tilgås som App (at foretrække) og via browser (https://www.edapp.com/icc/).

Appen kan downloades der hvor du henter dine Apps og hedder: EdApp: Mobile LMS – men søg bare på EdApp

Her bedes du oprette en bruger og gennemføre kurserne:

 • ICC Coaching Foundation Certificate – det er et kursus, hvor du klikker dig igennem det mest basale og er en forudsætning for at deltage og fortsætte til:
 • ICC Coaching Course Level 1 – dette kursus danner grundlag for vores fysiske kursus, har du ikke gennemført det, kan du IKKE deltage på kurset. Her er 16 små og korte sessioner (5-10 min pr session) som du skal klikke dig igennem og svare på spørgsmål undervejs. Afsæt derfor god tid til at gennemføre online delen inden 27. oktober.

Online-kurserne er åben for alle, mens den fysiske del skal du tilmelde dig og optages på.

Kurset bliver afholdt lørdag d 28. oktober kl. 11.00 – 18.00 og søndag d. 29. oktober kl. 09.00 – 14.00 i Idrættens Hus, Brøndby. Antal deltagere max. 16. Vi opfordrer alle, uanset tidligere træneruddannelser, til at deltage. Det afgørende er, at du er træner i en klub eller har en ambition om at blive det.

PRIS:

Gratis, men tilmelder du dig og møder ikke op eller gennemfører du ikke online delen, bliver din klub trukket 1000 kr. for din tilmelding.

Instruktører:

Keith Dabengwa

Frederik Klokker

Carsten Martensen

David Williman

 

Tilmeld dig på mail til carsten@cricket.dk senest d. 20 oktober. Spørgsmål kan sendes på mail.

 

Back To Top