Træner kursus Level1 gennemført

  • Skrevet af: Alex Olsen

Træner kursus afholdt i Idrættens Hus i Brøndby. 19 deltagere og 17 der gennemførte.

Der har de sidste 4 år været stor interesse for forbundets trænerkurser. Denne gang overgik interessen alle forventninger og vi måtte desværre afvise flere.

Det var første gang, at vi gennemførte ICC Level 1, og kun anden gang det blev gennemført i Europa. Formatet minder ganske meget om vores eget Level 1. Den væsentlige forskel er, at der nu er tilføjet en online del, der SKAL gennemføres inden man møder frem til den fysiske del af kurset. Og så den mere nervepirrende del – nemlig “eksamen” der skal gennemføres som den sidste del af kurset.

Ud af de 19 tilmeldte, lykkedes det 17 at gennemføre og bestå. Flere gjorde det rigtigt godt og viste, at de har det potentiale der skal til for, at kunne engagere, organisere, strukturere og ikke mindst sikkerheden under træningen. En mindre del behøver, at komme hjem i klubberne og øve sig, og desværre var der så to der ikke bestod. En af de to, havde ikke gennemført sin online del og en anden lykkedes ikke med at møde til tiden om søndagen. En klar forudsætning, der var kommunikeret tydeligt allerede om lørdagen. Ærgerligt naturligvis. Men det understregede, at forberedelse som træner er en vigtig forudsætning for at lykkes, ligesom man som træner ikke kan komme for sent og sætte et dårligt eksempel.

Der er blevet givet individuel feedback og klubberne er informeret omkring deres deltagere.

Vi håber, at alle bliver engageret i deres klubber. Det ser i hvert fald meget positivt ud og vores opfattelse er, at alle gerne vil bidrage til vækst i sporten så vi kan blive mange flere.

Forbundet er optimistiske og vi glæder os til, at vi i en ikke alt for fjern fremtid, kan indbyde til et Level2 træner kursus.

I galleriet kan ses lidt stemningsbilleder fra dagene.

Back To Top