Træner-debut og "lovestories" på Svanholm Park var menuen 3

Træner-debut og “lovestories” på Svanholm Park var menuen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Træner debut og ”Lovestories”  på Svanholm Park var menuen

Der var sandelig forårsstemning på Svanholm Park, hvor man oplevede både en sydafrikansk træner/spillerdebut samt en kvindelig indisk keeper og en sand ”lovestories” i kampen Svanholm 2 og Husum.

Hvad de nysgerrige synes bedst om, overlader vi til de spillere og publikummer der fandt anledning til at besøge Svanholm Park på en dejlig solrig forårsdag.

Hvis vi tager ”Se og Hør-historien” først, var der virkelig amoriner i både luften og i marken, da Husums anfører Jörg Krüger valgte at sende Svanholm til gærdet.

På Husums hold var der et par nyheder- den tidligere pacebowler Finn Kleissl er blevet slowbowler, og den anden, måske lidt mere egnet til Se – og Hør- at han samtidig er blevet forlovet med en indisk pige, som var keeper i dag og gjorde det ganske udmærket. Historien, som indrømmet, ikke kommer fra Se -og Hør, men fra en forholdsvis pålidelig cricketreporter, som i mange år har været leveringsdygtig med historier der har været mere saftige end denne.

Finn Kleissl mødte den kvindelige keeper Sharu Sadarangani på Husums cricketbane sidste år og de har nu været forlovet i 8 måneder. Hun kom til Tyskland som Au pair og underviser nu på en skole i Husum. Hun har nu overtaget keeperrollen fra Jørg Kryger, som efterhånden har lidt svært ved at stå på hug en hel dag.

Træner-debut og "lovestories" på Svanholm Park var menuen 2
Keeper Sharu og bowler Kleissl forenet i et dobbelt samarbejde

Selve kampen vandt Svanholm 2 med 101 points- Svanholm scorede 192 med Saud Munir som topscorer med 45 på 93 bolde, K. Javeid lavede 41 på 49 bolde, bedste Husum bowler var gode gamle Hauke Müller, som stadigvæk holder god fart selv om han kunne være far til mange af de spillere han bowler til- han tog imponerende 3 for 25 på sine 8 overs.

Det mest interessante på Svanholms gærdeside var hvordan den nye spillende træner Rasheed Lewis ville blive bedømt af de kritiske eksperters øjne. Hvis undertegnede skulle være en af dem, må konklusionen være, at det var åbenlyst at se, at hr. Lewis nok skal komme til at præge den danske elitedivision, når han er spillet ind på de danske kunstpitche- han fejlbedømte en bold fra Finn Kleissl og blev bowlet ud efter at have scoret 24 (se forsidebillede).

Husum formåede kun at svare igen med 91 for alle på 31 overs med Lars Flemming Boldt og Tom Wiese med hver 15 points. Bedste Svanholm-kaster var Saud Munir med 5 gærder for 22.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top