skip to Main Content
Tour de Jylland og Fyn - mere ungdom!

Tour de Jylland og Fyn – mere ungdom!

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Charmeoffensiv? Nej ikke helt, og så måske alligevel.

Som nogen derude måske har opdage, har Alex og Carsten været på besøg i de jyske og fynske klubber, faktisk dem alle sammen.

Men, hvordan skulle nogen så have opdaget det er der måske nogle få der kunne finde på at spørge? Jo, det er vel beskrevet og ikke mindst billede dokumenteret på Instagram og delvist Facebook. Det er der hvor alt det sjove sker – så kig forbi der. https://www.instagram.com/danskcricket/?hl=da

Men hvorfor har de to nu kørt Jylland og Fyn tynd? Er de på charmeoffensiv? Nej ikke helt, og så måske alligevel. For vi vil gerne, at flere klubber gør mere for ungdomscricket. For lad os bare være ærlige, det står skidt til.

Det kan der være mange grunde til og forklaringer på, men vi hellere kigge fremad og spørge: ”Hvad kan vi gøre for jer?” og det var lige præcis hvad Alex og Carsten gjorde på deres Tour de Jylland og Fyn.

De spurgte alle klubber ”hvad er jeres drømme og ambitioner?” og ”hvordan kan DCF hjælpe jer?”.

Og hvilken modtagelse vi fik! Vi blev budt velkommen i alle klubber, uden undtagelse, det på trods af, at vi bestemte dato og tidspunkt for besøget. Vi blev alle steder mødt med ærlighed og dialog om tingenes tilstand og et stort ønske om at arbejde videre, seriøst og i fællesskab, med at få flere til at få øjnene op for vores fantastiske sport.

Der var i alle klubber en forståelse for, at vi kun bliver flere cricketspillere – både unge som gamle – hvis vi arbejder mod fælles mål og i fællesskab. Derfor er der også fastsat en fælles rekrutteringsmålgruppe, nemlig lilleput (11-14 år).

Vi vælger at prioritere de klubber som ønsker at arbejde med ungdomsrekruttering. De vil både få adgang til vores tid og økonomisk støtte hvis det skulle være nødvendigt.

Selvfølgelig er alle klubber ikke parate til at rekruttere lilleputspillere lige nu og her, derfor arbejder vi i fællesskab videre sammen med dem for at nå deres ambitioner, så de på længere sigt kan blive klar til at arbejde med ungdom, til gavn for alle der elsker cricket.

Vi glæder os til at berette mere om udviklingen i vest.

Back To Top