Totalt sammenbrud for ABs gærdeside, all out for 31 på 13 overs

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

KB indledte med 287 i ren opvisningstil og er snublende nær et nyt DM

Keith Dabengwa med ryggen til, men hans gærdespil var meget fremadrettet mod AB

Selv om Annique Uddin ikke stillede op for AB i gårsdagens kamp mod KB, kunne den gamle studenterklub ikke være deres indsats bekendt.

”jungletrommerne” fortæller, at cricketfolket måske gerne vil udvide elitedivisionen til 8 hold. Hvis vi skal bruge fx ABs sidste resultater, hvor holdet nærmest har lagt sig ned, inden den første bold er kastet, vil der ikke være et rimeligt ræsonnement for at være fortaler for et sådant eventuelt forslag. Hvis det, AB har vist i de sidste 3-4 kampe, er et reelt billede af holdets styrke og måske manglende interesse, vil det nok være bedre at man fandt sig selv igen i 1.division, hvis man ender på ”jumbopladsen”.

KB battede først og holdt nærmest legestue fra kampens start. 4 spillere- Shehzad Ahmed (40), Abhiijt  Venkatash(43), Aftab Ahmed (40) og ikke mindst en blomstrende træner Keith Dabengwa med 93 points, gjorde ondt være for ABs kastere, hvor Hassanain Ali tog 4 gærder for 61 points.

Vi behøver vist ikke at ”vade” mere i det, med hensyn til ABs meget pauvre indsats med de sølle 31 points. Men KBs velkontrollerede kastning kan ingen komme uden om. I dag var Bashir Shah, der i denne sæson har ønsket en pause på landsholdet, den store bowler med 4 gærder for 10 points, medens Omar Hayat tog 3 gærder for 16.

KB vandt således kampen med 254 points, og mangler nu kun et enkelt turneringspoints for at genvinde deres danske mesterskab.

I bundstriden er det AB og Nørrebro der kæmper for at undgå den omtalte sidsteplads.

Oprykningsspørgsmålet, som står mellem Kolding og Esbjerg, ser ud til at blive et spændende foretagende.

Back To Top