Topkampen mellem Svanholm og KB endte med en flok trætte spillere 5

Topkampen mellem Svanholm og KB endte med en flok trætte spillere

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Svanholm vandt knebent men havde svært ved at holde sig på benene

Uden at komme alt for meget ind på ramadan og hvilke konsekvenser det har for at dyrke idræt i den varme sommerperiode, var det meget tydeligt at se, efter en ellers velspillet kamp de første ca. 6 timer, hvor landets to bedste hold dystede denne meget varme sommerdag, og hvor Svanholm var tæt på at gå ned til allersidst.

Det lidt usædvanlige for de observante var måske dette, at det ene hold drak meget vand, så man var i stand til at kunne klare en hel dag i 26-28 graders varme, når man skal dyrke idræt i 7 timer. Det andet hold – Svanholm- nøjedes med at skylle sig, men uden at drikke vandet

Det usædvanlige var måske, at det var det hold, der kun skyllede sig- på nær er par spillere- der vandt til sidst.

Topkampen mellem Svanholm og KB endte med en flok trætte spillere 4
Zameer Khan og Zishan Shah lavede en flot gærdestand

Men det stod hårdt på. Sidste gærdestanden Amjad Khan (61 på 65 bolde) og Basit Javed(33 på 27 bolde) lavede 89, inden Amjad blev dømt ben for- i øvrigt spillede begge i Svanholm sidste sæson.

Den sidste halve time så de fleste Svanholmspillere meget trætte ud, og længe så det ud til at KBs sidste gærdestand ville være i stand til at udføre miraklet at passere Svanholms total. Rent faktisk så Amjad Khan og Basit Javed ud til at være oven på, mod den til sidst noget trætte og blege kaste og markpræstation, som Svanholm udgjorde.

Svanholm valgte at batte først og fik en meget god start med åbningsgærdet Zishan Shah(82 på 105 bolde) og Zameer Khan (65 på 98 bolde). Det første gærde Zishan Shah faldt først ved 140 i over nummer 30.  De 3 efterfølgende Svanholmgærder lavede alle points – Hamid Shah 58, Mads Henriksen 29 og Wahab Hashmi  27 not out. I alt scorede Svanholm 274 for 4 gærder. KBs normalt farlige spinbowlere fik ikke rigtig fat i dag. Derimod var KBs åbningskastere Amjad Khan og Basit Javed godt bowlende, selv om deres kasteresultater ikke var prangende.Topkampen mellem Svanholm og KB endte med en flok trætte spillere 1

Amjad Khan bowler til Hamid Shah

Det lå i luften at kampen ville blive spændende selv om Svanholms total var høj

Selv om man forventede en spændingsfyldt kamp- hvad man takket være KBs sidste gærde også fik i den sidste ende- så det ikke sådan ud efter de første 14 overs, hvor Svanholm på dette tidspunkt var skarpe og uden tegn på træthed. Men i længden kunne holdet fra Brøndby ikke opretholde gejsten, man fik tydelige tegn på hvor svært det er, at spille i denne hede uden vådt og tørt, og det kom næsten til at koste sejren til sidst- 7 KB-gærder nede for 99, alligevel lykkedes det holdet at rejse sig nærmest til at ligne en vinder i den sidste ende. Vi har rost KBs sidste gærdestand Khan og Javed, det var flot at holdet kom så stærkt tilbage i kampen, men også ros til Svanholm for en meget flot og velspillet halvleg, Svanholms bedste bowler var T. Ahmad med 3 gærder for 34.

Vi tør godt love en meget tæt guldkamp også i år.   Svanholm vandt således med 22 points.

Jørgen Jønsson

 

 

Back To Top