Tophold tabte…..

  • Skrevet af: Peter Power
A Akram c K Rubin b M Kristensen
Adeel Akhtar 4
R Islam c C Brock-Nielsen b K Rubin
A Akhtar lbw b J Rubin
Ali Akhtar 4
A Ibrar b K Rubin
J Ashraf c J Rubin b K Rubin
A Sana 6
Mads Slepsager 6
M Slepsager c A Akhtar b A Sana
V Sreeram c A Akram b J Ashraf
P Banke+ c A Akhtar b J Ashraf
J Rubin c AA Akhtar b I Haq
M Kristensen* c A Akhtar b J Ashraf
C Brock-Nielsen c A Khan b S Shahzad

Elitedivision

Der er ingen kampe i denne weekend i Elitedivisionen men vi har til gengæld ikke omtalt kampen sidste søndag mellem Soraner og Albertslund der blev spillet samtidig med T20 finalerne. Albertslund valgte at gå til gærdet først og fik en god start med det første gærdefald ved 38. Ved det tredje gærdefald ved 92 fik vi et gensyn med Saad Hafeez som vi ikke har set meget til i år. Han holdt sammen på midtegærdeorden og blev grebet med 174 på tavlen. Så kom Imran Sahi og Yasir Ayub sammen og i de sidste 13 overs hamrede de 97 points, så Albertslund endte på 271 for 7 gærder efter 50 overs. Soraner kom skidt fra start, da Yasir Ayub gjorde indhug og Soraner havde 5 gærder nede for 27. Takket være Parag Naithani (39) og Naveen Bobburi (31) kom Soraner bedre med, men de var slet ikke i nærheden af at kunne indhente Albertslund. Sluttotalen blev 158 og et nederlag på 113 points. Soraner ligger nu sidst uden points, mens Albertslund ligger anden sidst med nu 2 points.

1. division

Der var topkamp i divisionen i dag da Glostrup mødte Svanholm II i Solvangsparken. Glostrup valgte at gå til gærdet først og mistede Sameer Zab (0) i starten og Frederik Klokker (12) fulgte ikke længe efter. Shehzad Ahmed (46) holdt den ene ende, men måtte se en kollaps i den anden, da Ehsan Karimi tog 4 hurtige gærder. Heldigvis blev Iftikar Ahmed (53) hængende og sammen fik de totalen op på 116 før Shehzad blev grebet ud. Iftikar fik dog Glostrup løftet op til 150 før han selv faldt til Karimi. To points mere blev lagt til før Glostrup var ude. Ehsan Karimi endte med 5 for 23 på 10 overs.
Svanholms ene åbner Said Alam (5) blev hurtigt løbet ud Men Muddasser Ali (38) sammen med Chamberlain (14) fik gang i halvlegen. Efter Chamberlain blev grebet kom Mati Malik (27) til. Mudadasser blev også løbet ud ved 83 og Mati fik Aden Aftab (40*) som makker der, efter Mati blev kastet ud, sørgede for at Svanholm fik passeret Glostrups total for tabet af seks gærder.

I Esbjerg var Ishøj II på besøg som del af deres dobbelt tur. Vejret var overskyet og ikke så varmt mens banen var langsom efter nattens regn. Esbjerg vandt lodtrækningen og overraskende valgt at gå i marken. Det så ud til at være en klog beslutning da Ishøj mistede to hurtige gærder, men Adeel Akhtar og Ali Akhtar fik løftet Ishøj op på 77. Bortset fra Kasper Rubin var Esbjergs kastning slet ikke skarpt og 28 udenoms taler et tydeligt sprog. Adeel ville tværse Jakob Rubin og blev fanget ben for men Ali fortsatte med score med støtte af flere Ishøj spillere. Han faldt som sidste mand for 81 i den sidste over ved totalen 212. Kasper Rubin tog ellers 5 gærder for 31.

Highlights Ishøjs halvleg

Mens Esbjergs kastning ikke var præcis var det omvendte gældende for Ishøj der nøjedes med 9 udenoms. Jahangir Ashraf havde Esbjerg vært ved at håndtere da han fjernede to af Esbjergs bedste gærdespillere Kasper Rubin (1) og Magnus Kristensen (0). Jakob Rubin (3) faldt også billigt, så det var en aggressive Earth Nielsen (45) samt Christian Brock-Nielsen (16) der sørgede for at Esbjerg undgik en total kollaps. Men skaden var for stor og Esbjerg var ude for 97. Jahangir endte med at tage 4 for 22 mens Shebaz Shahzad fik 3 for 16 hen imod slutningen. I morgen søndag skal Ishøj II møde Husum i Husum.

Highlights Esbjergs halvleg

Back To Top