Top var ved at tabe til bund i elitedivisionen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Skanderborg hårdt presset mod AB men “halen” klarede frisag.

Så kom endelig den jævnbyrdighed, vi havde spået, i forbindelsen med nedskæringen til 6 hold i elitedivisionen. Påstanden om, at der ville blive flere spændende kampe i denne ændrede række med kun 6 hold, holdt vand i dag i Bagsværd,hvor pointløse AB havde besøg af de danske mestre. Skanderborg havde endda en frisk sejr over Svanholm i bagagen fra dagen før. Nu skal det naturligvis påpeges, at Skanderborg stillede op uden holdets 3 bedste gærdespillere Frederik Klokker og brødrene Carsten og Michael Pedersen.

AB startede ved gærdet, og efter en god start, bevægede man sig over i et søvndyssende langsomt tempo, hvor nogle af ABs normalt bedre spillere nærmest gravede sig ned i en overdrevet defensiv rolle-efter 64 for 3 på 18 overs, måtte akademikerne virkelig arbejde hårdt for at få de 136 for alle skrabet sammen. T. Khan og Annique Uddin med henholdsvis 29 og 26 var retfærdige, medens en så normalt hurtigscorende gærdespiller som N. Mughai kun fik produceret 17 points på 41 bolde. Bedste Skanderborgkaster blev Anders Bülow med 3 gærder for 41.

På forhånd, trods de manglende gode gærdespillere på Skanderborgs hold, var der vist ikke mange, der drømte om spænding i denne kamp. –men, men, 7 Skanderborg-gærder ude for 64 points- så var stafetten lagt i hænderne på de forholdsvise upåagtede V. Sasitharan(28), Morten Kristensen(23 not out) og Chris Rasmussen (6 not out). Skanderborg passerede ABs score for tabet af 9 gærder, og slap således med skrækken. Godt gået af de sidste Skanderborgspillere, det viser holdets moral er i behold. T. Ahmed fra AB var overdådigt bowlende med 5 gærder for 32 på sine 10 overs. Lidt ærgerligt, at AB ikke fik sin første sejr, men mon ikke det hjalp lidt på selvtilliden at presse de danske mestre så meget.

To kampe i 1.division i stor-København gav sejre til Glostrup og Nørrebro

Det ser ud til at sidste års vinder af 1.division Svanholm 2, i denne sæson får problemer med bare at overleve i rækken efter nederlag til lokalrivalen Glostrup, der til gengæld kunne glæde sig sig over klubbens første sejr. Glostrup scorede 224 for 8 med de tre rutinerede Peter Poulsen(59), Martin Jensen(57) og Rasmus Kofoed(42). Svanholm 2. endte med 200 for alle med Saud Munir som bedste med 65 på 64 bolde. Z. Ali fra Glostrup tog 3 gærder for 27. I den anden kamp vandt Nørrebro sin fjerde sejr – slog Ishøj 2. med 31 points, Nabil Ghulam scorede 59- er nu en af topholdene (sammen med Kolding og Husum).

Back To Top