To hold i forærings-humør…NU MED VIDEO

  • Skrevet af: Peter Power

Video highlights Esbjerg                                        Video highlights Husum

Der var ingen elitekampe i vest for andet weekend i træk men der var en “lokal” opgør i 1. division mellem Esbjerg og Husum i Esbjerg. Kampen havde ellers en special atmosfære, da der samme weekend var Esbjerg Rock Festival på fodboldstadionen. Det gjorde det lidt sværere at komme til i bil, samt vi havde musik i baggrunden gennem hele dagen. Pigerne i klubben var i hvert fald i festival humør. Vejret var overskyet og vi fik det regn, der var forventet og gjorde at pausen mellem innings blev længere og vi blev færdig sent.

Esbjerg vandt lodtrækningen og valgt at gå til gærdet. En god start fik de ikke udover de to første bolde fra Lars Flemming. Han svingende godt ellers i den tunge luft uden vind og lagde en dæmper på Esbjerg. Henriks Øre forsøg på slå i den anden ende mislykkedes og det var kimen til at Esbjerg tabte gærder i en jævn strøm. Lars Flemming var den farligste med 4 gærder for 18 på sine 10 overs. Med 7 gærder nede for 68 så troede vi, at vi kom rimeligvis tidlig hjem. Men vi tog fejl, fordi vi glemte at Kasper Rubin var ved gærdet, og sammen med V Sasitharan løftede de Esbjerg med en gærdestand på 88. Men de fik hjælp af Husum efter at Lars Flemming var færdig og spin kom til. Der var ikke mere “pres” fra Husums side ud over Hauke Müller. Efter Sasitharans afgang var det NG Nielsen som holdt den anden ende, mens Kasper scorede sine 85 points og blev grebet ud på grænsen. Få bolde efter var Esbjerg ude for 227.

Nogen god start fik Husum heller ikke, da Paul Warner hurtigt blev grebet ud og Finn Klessl fulgte ikke længe efter. Det var Lars Flemming Boldt, som blev Husums krumtap i halvlegen, men det kneb gevaldigt at finde en partner, som kunne blive hængende. Gærderne faldt jævnligt, inklusive 2 løbet ud som kunne være undgået. Det begyndt at ligne en Esbjerg sejr, da det niende gærde faldt med 144 på tavlen. Men så kom Esbjerg i foræringshumør, da de måtte skifte kaster. Begge Rubin’er samt Klitgård havde kastet deres 10 overs, så M Slebsager kom på og det blev fodringstid til løverne. Mens Wiese senior holdt den ene ende plyndrede Lars Flemming 32 på 2 overs og vendte kampen samt nåede sin century. Pludselig kunne det ligne en Husum sejr, men efter en gærdestand på 59 lykkedes det Henrik Øre at finde Wiese seniors kant og så var sejren hjemme. Begge hold var i foræringshjørnet, men Esbjerg trak det længste strå og fik en tiltrængt sejr. Lars Flemming endte på 121 not out, mens Henrik Øre fik 3 for 23.

Første divisionen føres nu af Kolding, der har 4 sejre ud af 4 mulige, mens Husum har 3 sejre ud af seks mulige. Esbjerg har nu 2 sejre ud af 3 mulige. I bunden ligger Glostrup med seks lutter nederlag. Holdet tabte ellers lørdag mod Ishøj 2 efter at blevet kastet ud for 75. Det er stadig Rasmus Koefoed, som holdet flaget oppe med 22. Ishøj passerede for tabet af 3 gærder.

PP

Henrik Øre falder grebet i midoff – H Øre c J Wiese b H Müller 11
M Hadzimesinovic b LF Boldt 10
CB Nielsen c J Krüger b H Müller 9
N Prabatharan 4
J Rubin c J Krüger b LF Boldt 1
M Slebsager lbw b LF Boldt 3
N Prabatharan b R Buss 15
V Sasitharan 4
V Sasitharan+ c OC Peters b F Kleissl 41
Kasper Rubin 6
K Rubin* c LF Boldt b P Warner 85
D Klitgaard b H Müller 0
P Warner c M Hadzimesinovic b D Klitgaard 5
F Kleissl c CB Nielsen b D Klitgaard 19
H Müller lbw b D Klitgaard 9
Lars Flemming Boldt 4
J Wiese c CB Nielsen b J Rubin 8
R Buss b J Rubin 12
Jürg Krüger mente han var langt inde. Det var han også men battet er løftet så korrekt dømt ud. J Krüger*+ run out(H Øre) 2
F Gerckens b H Øre 5
M Hüpfel b H Øre 6
Wiese senior kunne også svinge battet
M Slebsager slået til 6 i en dyr over af Lars Flemming.
Og en gang til…..
Slut på Husums sidste offensiv.
Back To Top