To centuries

  • Skrevet af: Peter Power

Efter T20 kampe i går var der i dag kampe i T50 turneringen. Albertslund er på dobbelttur og i dag var de i Herning. Der var perioder med solskin og der var blæst, men ikke så koldt som det var i går. Albertslund vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet først. De første tre overs fra Surya Anand og Stig Hedevang var stille, men hvis bolden lå til det, så slog Sidharth Mayar til det med bl.a. 2 seksere i Stigs tredje over, men som det så ofte sker, så går det galt straks efter og Sidharth blev grebet. Albertslunds gærdespillere går til den når længden er til det, men at sortere boldene er nok ikke deres stærke side, da gærderne begyndte at falde. Hernings Patrick Matautaava tog ellers et godt greb faldende baglæns og Albertslund var 34 for 3. To bolde senere og det blev 34 for 4. Stig Hedevang fik sit fjerde gærde da han yorkede Hamza Kazmi i den 11 over. Nu var Albertslund 45 for 5. Imran Sahi kom til gærdet og man husker at han vil gerne hooke bolden, så man stillede to mand i leg, men det var introduktionen af spin, der gav gevinst med det samme, da Raizul kastede Imran med en lang bold. Overen efter fik Patrick sit første gærde, da Muhammad Atif blev grebet og nu var scoren 57 for 7. Raizul fortsatte og endte med at tage de sidste 3 gærder, alle grebet, så tavlen viste 70 all out. Stig Hedevang endte med 4 for 30 mens Raizul tog 4 gærder for 3 på 4.4 overs.

Highlights Albertslunds halvleg

Herning startede meget stille og det skyldtes nok mere Ata Ur-Rehman, der var gangske farlig og fik det første gennembrud ved at kaste Raizul Saumy (5) ud i den fjerde over. Patrick Matautaava (23) kom til og straks slog en firer gennem point. Men Ata Ur-Rehman slog til igen og fik Steen Kristoffersen (3) grebet bagved. Det fik Surya Anand (24*) og Patrick sammen og de løftede Herning til 50, da Patrick blev grebet på Imran Sahis første bold. Ihyas Saumy (5) kom til, men blev ikke længe, da han blev snydt af Sidharth Mayars manglende spin. Så det blev Glen Hedevang (5*) der sørgede for det vindende slag så Herning passerede for tabet af 4 gærder. Ata Ur-Rehman tog ellers 2 for 17.

Highlights Hernings halvleg

I Svanholm Park var Soraner på besøg og Svanholm vandt lodtrækning og gik til gærdet. Det endte med en one-man show fra Hamid Shah som åbnede sammen med Jonas Henriksen. Hamid blev løbet ud i den 47 over efter at havde scoret 152 langt over halvdelen af Svanholms score på 268. De øvrige gærdespillere kunne kun bidrage med 98 points, så Svanholm endte på 268 i den sidste over. Soranerne startede skidt med at tabe et gærde i den første over og de mistede jævnligt gærder, således at de var 76 for 8, men Srinath Konnanur og Naveen Bobburi løftede holdet oppe til 145 før Srinath blev stokket ud og Soraner var helt ude ved 160. Mads Henriksen var bedste kaster med 3 for 20 på 10 overs.

Dagens andet century skete i Esbjerg hvor hjemmeholdet mødte KB’s andet hold. Lucky Ali var alt dominerende med 174 med hele 10 seksere og 17 firer ud af det store total på 365. Kun Hamza Quershi kom i nærheden med 47. Lucky er normalt også at finde på KB’s første hold, men da han er junior, kan han også spille på KB’s andet hold. Det sætter spørgsmålstegn ved det gode med denne regel, der kan være medvirkende til at ødelægge de lavere divisioner med dominerende ungdomsspillere. På den anden side er reglen god til at give ungdomsspillere chancen til at spille mere cricket, især i disse tider med få ungdomshold. Trods den høje score tog Kasper Rubin 3 gærder for 63. Esbjerg svarede med 145 med Mads Slebsager bedst med 50. Zakria Raja tog 3 for 18.

Back To Top