Tilbage på sporet…. (nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video highlights AB                                                                                            Video highlights Skanderborg

Det var et andet Skanderborg hold der stillede op til kampen mod AB end det dagen i forvejen tabte til Ishøj. Nogle af profilerne var kommet tilbage, dog savnede man stadig Anders Bülow der er ud og rejse. Skanderborg vandt lodtrækningen og gik i marken ien kamp reduceret til 2 x 40 overs..

Skanderborg fik succes næsten straks da Mukarram Hussein skæv kantede Emil Sørensen, men anfører Fazan Ahmed som den dominerende part og Naveed Hussein styrede AB ud af den dårlige start og havde ikke problemer med Mosse Kristensen og Emil Sørensen. Men Mosse snørrede Fazan med en lang bold og det gav plads til Anique Uddin. AB spillede fornuftigt men det gik galt for Uddin, der blev løbet ud. Skanderborg introducerede spin og det katastrofal for AB. Shangeev T startede med at få Naveed stokket ud og kort efter kastede Jawad. Den næste bold fangede Mudabber ben for og Saim Saeed undgik at blive en hattrick offer men blev fanget ben for af Shageev to bolde senere. Saad Rathore sørgede for sammen med Kyani og Hassanian Ali at løfte AB’s score således den endte på 134 i den sidste over. Shangev endte med at tage 5 for 26.

Frederik Klokker der i denne weekend har været almindlig markhund blev forfremmet som åbningsgærde sammen med Vijay Sasitharan. De spillede fornuftig fra starten, havde respekt for Kiyani’s outsvingere og straffede de dårlige bolde. Frederik gav ellers en svære chance med Ab kunne ikke finde vej igennem. De følte sig snydt for en kant appel og de måtte vente til der stod 103 på tavlen da Vijay (33) blev yorket af 5 Hassanain Ali. Det var den enste gærde de fik. Skanderborg passerede for tabet af et gærde med Frederik not out på 69.

Skanderborg er tilbage på sporet efter dagens sejr, men muligheden for et DM er nok forpasset, da de er 2 sejre efter KB, der i dag slog Herning. Differencen kan blive mindre da KB og Skanderborg mødes næste lørdag.’

PP

Det blev tæt på. Egentlig godt set af dommeren, AB pitchens opmærkning var yderste mangelfulde – slaggrænsen var ikke forlængede og meget slidt.
Mukarram Hussein c F Klokker b E Simonsen 0
Farzan Ahmed 4
Fazan Ahmed* bowled M Kristensen 25 – Man næsten se tankerne bagefter ……..
Naveed Hussain 4
Anique Uddin run out (R Mahmood) 19
Tasif Khan lbw M Manman 1
Jawad Ali bowled S Thanikaithasan 0
Mudabber Hussein lbw S Thanikaithasan 0
Hattrick bolden……..
Saim Saeed+ lbw S Thanikaithasan 0
Saad Rathore 4
Asif Kiyani c T Thibanish b S Thanikaithasan 2
Hassanain Ali c R Mahmood b T Thibanish 4
Frederik Klokker giver en svær chance
Vijayasai Sasitharan 4
Fr. Klokker 6
AB’er kæmper for at nå bolden i luften spillet af Fr. Klokker
Vijayasai Sasitharan+ bowled H Ali 33
Fr. Klokker kunne også nå at cutte de korte bolde.

 

Back To Top