Tidligere landstræner kan hjælpe Aalborg med at få ungdom

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Beklager det lidt sløret billede af Ross Mclellan, men De Nordjyske medier ville ikke uden omkostninger tillade det rigtige
Beklager det lidt sløret billede af Ross Mclellan, men De Nordjyske medier ville ikke uden omkostninger tillade det rigtige

Ross Mclellan tilbage i Danmark som taxachauffør og crickettræner

I begyndelsen af 90erne huserede Ross Mclellan fra Australien som en frygtet fastbowler i dansk cricket. Han gjorde det så godt, at han fik et tilbud om at blive landstræner for Danmark. Han sagde pænt ja tak, og nu er han tilbage igen, først og fremmest som taxachauffør i det daglige, og i den forbindelse under en af hans taxature i Vester Hjermitslev i Nordjylland, kom han i snak med en af kunderne, som var medarbejder på asylcentret i Vester Hjermitslev.

Medarbejderen fortalte Ross Mclellan, at ud af ca. 100 uledsagede asylbørn på Vester Hjermitslev, var de fleste af dem fra Afghanistan. Disse drenge i alderen 12 til 17 fik deres dagligdag til at gå med at spille cricket på centret. De spillede næsten hele dagen på en vintermudret bane ved hallen i Vester Hjermitslev med hjemmelavede bats og bolde.

  • Og der var det jeg tænkte, at der må gøres noget ved det, så de kunne få nogle rigtige rekvisitter og ordentlig udstyr fortæller Ross Mclellan.
  • Jeg tog dermed fat i den tidligere landsholdsspiller Per Pedersen, og sammen fik de lynhurtig sat noget på Facebook, som straks gav pote og resulterede i et par kontakter til Aalborg og Herning.

Foruden at Ross uddelte sine egne rekvisitter fik han således også hjælp fra de to nævnte klubber.

-Desværre har drengene endnu ikke fået hjelme, så de har ikke kunnet spille med den rigtige hårde cricketbold- udtaler Ross Mclellan.

Mon ikke det er en sag for DCF og Masterklub-chef Thomas Kronby? Her kan man vist roligt fastslå, at der er tale om det nye projekt ”Open Cricket”, der her ruller af staben med alle de Afghanske spillere i asylcentret i Vester Hjermitslev.

-Classic, Classic råber Ross Mcellan af begejstring, da endnu en bold i rasende fart farer ud over banen, mit håb er, at vi til sommer kan invitere de her talentfulde drenge fra Afghanistan til Aalborg, så de kan dyste og spille i nogle cricketkampe sammen med andre spillere i Aalborg- slutter Ross Mclenlan.

Det bliver spændende at følge dette interessante initiativ, som den tidligere landstræner og nuværende Taxichauffør er i gang med.

Back To Top