Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM 7

Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Svanholm vandt klart over Glostrup i finalen
Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM 1

En Jublende Lucky Malik scorede Century

På forhånd var Glostrups drenge svage favoritter til at vinde DM-finalen mod Svanholm.

Man var godt klar over, at slaget ville komme til at stå mellem Glostrups granvoksne kastere, kontra Svanholms solide og teknisk gode åbnere Musa Mahmood og Lucky Malik.

Brødrene Zeb – Shakeel og Sameer- som normalt rydder drengerækkens modstandere, blev i dag stækket af det godt spillende Svanholm-åbningspar, som ikke alene var bevidste om, at de for alt i verden skulle blive derinde og ikke mindst holde de to omtalte brødrene Zeb nede, men også selv skulle lave en større halvleg, hvis mesterskabet skulle blive i Brøndby.
Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM 2

Flot gærdestand på 209 af Musa Mahmood som scorer og Lucky Malik med ryggen til

Både Musa Mahmood og Lucky Malik spillede en meget flot og koncentreret åbningsstand på 209 inden Musa blev grebet ud efter en meget teknisk og fejlfri halvleg på 90 på 105 bolde. Musa havde mange flotte drives og han udviste stor disciplin i sit spil.

Lucky Malik scorede for første gang et Century (103 på 126 bolde) for Svanholm, lavede i sommers et for U.15, landsholdet, og var koncentrationen selv i den store gærdestand med Musa Mahmood. 215 for 3 på de 40 overs blev den endelige halvleg.

Svanholms venstrehåndsbowler Sethi ordnede hurtigt de to Glostrup-åbnere

Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM 3
Svanholms talentfulde venstrehåndkaster Z. Serhi tog de første 2 gærder

Svanholms talentfulde venstrehånds pacebowler Z. Sethi, som minder meget om klubbens tidligere mangeårige topbowler Flemming Søegaard, tog hurtigt de to første Glostrup-gærder.

Dette lagde et stort pres på de næste gærdespillere. Kun Shakeel Zeb(24) og M. Elyaas(34) nåede at svare igen på Svanholms gode halvleg. Bedste Svanholm-kaster var Harris Raswan med 3 gærder for 12 og i går tog han 5 for 13 og var således slut-stævnets bedste og billigste bowler, medens Z. Sethi tog de vigtige 2 gærder for 23 points.

Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM 4
Glostrups hold der vandt sølv

Svanholm vandt med 109 points og genvandt dermed det danske drenge-mesterskab i en finale hvor man havde ventet mere spænding, men vel egentlig også på en dag, hvor spillerne fra Glostrup virkede lidt under deres normale standard.

KB/AB vandt bronze i en lidt dramatisk kamp
Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM 5

Kampen om 3.pladsen mellem det mixede hold fra AB-KB mod Ishøj blev præget af en kedelig episode mellem to involvere spillere fra de to hold, som udviste dårlig opførsel på banen, som ikke hører hjemme i vores turnering. KB-AB- vandt efter en meget spændende afslutning med et gærde i behold- Ishøj scorede først 151 (Zahud Waza 38 Ghani Kiyani 3 for 18), hvor KB-AB passerede til sidst.

I semifinalerne om lørdagen besejrede Glostrup Ishøj (61 for 1 Ishøj 60 for alle), medens Svanholm vandt over KB-AB., med 73 points (Svanholm 187 for 5 og KB-AB 112 for 9).

Teknikken besejrede fysikken ved drenge-DM 6
Ishøj der tabte knebent måtte nøjes med en 4.plads

Jørgen Jønsson

Back To Top