Tæt på og næsten

Tæt på og næsten…..

  • Skrevet af: Peter Power
Tæt på og næstenM Hocking b M Mahmmod
Tæt på og næsten.....Z Khan i aktion
Tæt på og næsten..... 1K Dabangwa sweeper meget
Tæt på og næsten..... 2Tæt på (flere gange)
Tæt på og næsten..... 3K Dabangwa angriber
Tæt på og næsten..... 4K Dabangwa 4
Tæt på og næsten..... 5K Dabangwa 4
Tæt på og næsten..... 6Amjad Khan driver og tabes
Tæt på og næsten..... 7
Tæt på og næsten..... 8Ventakesh 4
Tæt på og næsten..... 9A Khan c A Hashmi b H Shah
Tæt på og næsten..... 10A Uddin c and b H Shah
Tæt på og næsten..... 11Ventakesh 6
Tæt på og næsten..... 12A Venkatesh lbw b M Henriksen
Tæt på og næsten..... 13A Ahmed b M Henriksen
Tæt på og næsten..... 14S Ahmed+ c J Henriksen b M Mahmmod
Tæt på og næsten..... 15Jonas Henriksen 4
Tæt på og næsten..... 16Jonas Henriksen 6
Tæt på og næsten..... 17Hamid Shah driver
Tæt på og næsten..... 18Forgæves appel Bashir Shah
Tæt på og næsten..... 19
Tæt på og næsten..... 20En chance går tabt
Tæt på og næsten..... 21H Shah c A Venkatesh b A Khan
Tæt på og næsten..... 22M Henriksen c A Ahmed b A Uddin
Tæt på og næsten..... 23Z Shah* c S Ahmed b Y Iqbal
Tæt på og næsten..... 24A Mahmood run out(S Ahmed)
Tæt på og næsten..... 25A Hashmi+ b Y Iqbal
Tæt på og næsten..... 26M Ali 4
Tæt på og næsten..... 27H Rashid 6
Tæt på og næsten..... 28H Rashid c Z Khan b Y Iqbal
Tæt på og næsten..... 29Sidste bold

Elitedivisionen

Lørdagen havde det første møde mellem Elitedivisionens nr. 1 og 2, nemlig KB og Svanholm i Svanholm Park i dejligt sensommervejr. Og hvilket møde det blev. En kamp hvor man ikke kunne se hvem der var 1 eller 2 og hvor afgørelsen faldt i kampens sidste over. Det var en kamp af høj kvalitet hvor afgørelsen ellers faldt i den sidste over. En god reklame for dansk cricket, men en skam der var få, der så på.

I realiteten var det en kamp Svanholm måtte vinde, hvis de ville være mester, da KB har den bedste NRR koefficient. Hvis KB gik hen og vandt var differencen mellem de to hold så stor at Svanholm ville være nødt til at vinde med ca 200 points for at forbedre koefficienten nok. Med det i tankerne var lodtrækningen vigtig for begge hold ville gå til gærdet først. Nu var det KB, der vandt lodtrækningen og de gik til gærdet først.

Videohighlights KB ved gærdet.                                                                    Videohighlights Svanholm ved gærdet

KB startede forsigtigt ved gærdet. Khan og Dabengwa ventede på den dårlige bold for at score foruden de hurtige enere. Der var ikke mange moralske sejre til kasterne, hvis gærdespillerne missede bolden, ej hellere chancer. Så det varede ikke så længe før den første kasterskift og heller ikke før introduktion af spin ved Hamid Shah. Man skal bemærke, at Svanholms bane var tung og stor, hvilket betød der var ikke den store antal af grænseslag. Istedet blev der løbet en del tre’er og to’ere. Uanset kunne Svanholm ikke bryde igennem KB’s åbning før der stod 107 på tavlen, hvor Khan, som havde passeret 50,kunne ikke passere Zishan Shan, der greb bolden. Dabengwa fortsatte sammen med Amjad Khan, der slet ikke fik gang i de store slag. Svanholm kæmpede i marken, men det kneb en gang imellem med opbakningen. Mads Henriksen, som ikke havde succes i starten, kom tilbage i angrebet og en af hans korte bolde sendte Dabengwa i hænderne på Mahmood. Det gav plads til Ventakesh, men der kom ikke flere store gærdestande. Ved 168 faldt Amjad og Mads Henriksen fik hurtigt ram på Yasir Iqbal, mens Uddins drive blev snild fanget af en hånd af Hamid Shah på sin egen kastning. Ventakesh med sin 42 så ud til at kunne bidrage til en stor score, men blev fanget ben for af Mads Henriksen, som også tog sit fjerde gærde ved at yorke Aftab Ahmed. Så faldt hjulene af KB i de sidste overs. Svanholm havde ikke disponeret rigtig med sine 5 kastere så Mahmmod fik lov at kaste en over, der overraskende nok gav to gærder. KB var ude for 237 med en over tilbage.

Kunne Svanholm så matche KB. De startede i hvert fald forsigtigt, da det gjaldt om ikke at miste gærder i starten ved Hamid Shah og Jonas Henriksen. Igen der blev ikke scoret hurtigt og grænseslag kom ikke ofte. Amjad Khan og Yasir Iqbal kunne dog ikke bryde igennem. Det kunne Aftab Ahmed heller ikke, så spin ved Bashir Shah og Keith Dabwenga kom ellers hurtigt på. Lige meget hjalp det. Jonas var begyndt at åbne sig med en serie lækre sweeps og drives, mens Hamid var mere tilbageholdende med store slag, men der blev løbet en masse. Begge gærdespillere havde passeret 50 og med 146 på tavlen blev Amjad kaldt tilbage istedet for spin. Amjad smed ellers en dårlig bold til Hamid, en helflugter, men den blev kantet i luften og grebet. Noget måtte jo ske, da Svanholm med en snit på lige over 4 var nødt til at accelerere. Jonas så ikke Bashirs armball og blev kastet. Han blev erstattet af sin bror, der blev grebet ved første forsøg på at slå. Om det var panik eller ej, er ikke til at vide, men presset blev nu lagt på Zishan Shah og Awab Hashmi. Overne var ved at forsvinde og KB kunne vende tilbage med fart ved Yasir. Så begyndt det at gå galt, da Yasirs præcise kastning på lændgen tog sig af Ali, Rashid og Hashmi samt Mahmmod, der alle prøvede på at sætte fart på scoringen, da Svanholm manglede 35 med 5 overs igen og offrede deres gærder. Da Amjad skulle kaste den sidste over manglede Svanholm 9 points, men en løbet ud og ingen grænseslag gjorde at KB kunne vinde med 5 points.

Med en åbningsgærdestand på 146 på 35 overs havde Svanholm kampen i deres hule hånd, men panikken pga. scoringshastigheden gjorde at de mistede for mange gærder og KB kom ovenpå igen. Yasir Iqbal endte med at tage 5 gærder for 25, mens hos Svanholm var Mads Henriksen bedst med 4 for 26.

Der var to andre kampe i Elitedivisionen, der blev spillet lørdag. Skanderborg mødte Esbjerg i Esbjerg. Esbjerg som er nedrykket valgte at gå først til gærdet. Frederik Klokker er ikke nem at få ud og han holdt den ene ende halvlegen igennem, mens svingdøren var i gang i den anden ende. Mens Anders Bülow ingen chancer tog som kaster, var det Chris Coombe der fik succes med 4 gærder, mens Chr.Peck tog tre, da Esbjerg var ude for 76. Skanderborg mistede 3 gærder for at passere efter 16.3 overs. Dermed sikrede Skanderborg sig bronzen.

Det andet hårdt slag foregik i Albertslund, hvor Ishøj var på besøg. Her blev der kun scoret ialt 213 points for 20 gærder på i alt 73.3 overs. Altså under 3 points pr.over. Ishøj valgte at gå til gærdet, men Absar Khan og Salar Khan tog sig af de første tre gærder, der var faldet med 21 på tavlen. Delawar Khan gav lidt liv i Ishøj, men Admed og Tariq gjorde mere indhug og kun Wasim Zakir gjorde modstand sammen med Khalid og løftede totalen fra 70 til 106. Den sidste gærde faldt dog ved 109. Så var det Albertslunds tur og de mistede 2 gærder i den første over takket være Pawan Kumar. Salar Khan gjorde dog modstand og sammen med Jaffar Butt havde en gærdestand på 32, men Salar blev kastet af Zakir. Ali og Hassan fik Albertslund på 90 mens Hassan sammen med Aswad Butt fik totalen på 104, men så blev Butt kastet ud og Hassan grebet og sidste mand i panikken blev løbet ud. Så Ishøj skrabede sig en sejr på 5 points. Med sejren endte Ishøj på en hæderlig fjerde plads mens Albertslund forblev på anden sidste pladsen.

1.division.

Der var også 1.divisionskampe i dag lørdag. Husums 192 viste sig at være nok for en sejr da Kolding var ude for 179. Soranerne som kan rykke op i Elitedivision sluttede med en sejr over Glostrup. Soranrne startede med 169 mens Glostrup blev kastet ud for 114.

(Billeder m.m i morgen)

Back To Top