skip to Main Content
Kendelse Ankesag A-og O-udvalg, Svanholm Maj 2016

T20 dag

  • Skrevet af: Peter Power

I dag var det T20 dag vestpå.

Først og fremmest havde vi den første finale overhovedet i Serie 3, hvor der i år også har været deltagelse i vest. Finalen, som blev afholdt i Odense, var mellem Fyn og KB2. Vejret var for en gangs skyld perfect til cricket med solskin og ikke for koldt. KB2 vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Odenses tætte mark var med at sætte en dæmper på KB’s udfoldelse i starten, men så snart de havde vænnet sig til pitchen begyndt KB’erne at finde hullerne. De blev hjulpet godt på vej af upræcis kastning, hvor det kneb med at finde længden. Det gav KB flere muligheder er for at slå bolden ud af banen, hvilket blev udnyttet. Fyns kastere var ikke så farlige, hvilket gav udslag i at KB kun tabte 2 gærder i deres 20 overs. D Vijayakumar førte an i løjerne med 77* godt støttet af JK Mohammad 32 og M Farooq 58. KB nåede 183 for 2 i deres 20 overs, hvilket er en stort total på dette niveau.

Fyn viste deres inentioner allerede fra den anden bold, der blev slået til grænsen. De gik til det fra starten og havde allerede 44 på tavlen efter 5 overs, men det kostede også 2 gærder. KB svarede igen ved at sætte spin på og det satte en dæmper på Fyn, så meget at de kom langt bagud i scoringshastighed. Da de samtidig mistede gærder, var gassen gået af ballonen og dødsstødet kom i den 16 over hvor 3 gærder faldt. Da sidste man blev grebet af Vijayakumar, der løb over 20 meter ind fra grænse for at skovle et greb, stod der 105 på tavlen (det kneb ellers KB at holde gribechancerne). Sejren og pokalen gik til KB, men Fyn havde fuld ære af deres indsats.

(Kun en halvleg var på live score men regnskabsføreren skulle i marken og derfor manglede Fyns halvleg)

I Skanderborg var der serie 1 holdene i vest samlet. Skanderborg spillede for tredje dag i træk og det betød at holdsammensætningen var anderledes. Der var flere ungdomsspillere med i holdet, der var i dagens anledning anført af Rizwan Mahmood. Han har ført et stille liv indtil nu, men i dag var han i hopla, da han slog bl.a. 7 seksere på Fredericias bekostning. Sammen med Premachandran og bror Kamran nåede Skanderborg 199 på deres 20 overs. Det var alt for meget for Fredericia der kun nåede 57 hvor M Bülow med hans slow kastning tog 3 for 10.

I den anden kamp mod Herning blev Skanderborg sendt til gærdet først og her var det Kamran Mahmood, der lyste op med 8 firer og 6 seksere i hans 89 ud af 172 godt støttet af T Premachandran og Anders Bülow. Herning svarede ellers godt med en god åbning mellem Glen Hedevang og N Jørgensen på 76, men efter deres fald var der kun MB Kristensen med 24 som gav modstand. Herning blev ikke kastet ud men nåede oppe på 129 for 8.

Sejrene betød at Skanderborg vinder kredsen som ubesejret og er klar til S1 finalen hvor de møder Svanholm den 30. juli…

S3T2001
Alt kort blev ekspederet……..
S3T2002
6 på vej
S3T2008
T20 mestre Serie 3 KB II
S3T2007
Det tabende hold fra Fyn
S3T2006
de træner anderledes i Odense……
S3T2005
FYn tabte hurtigt gærderne til sidst
S3T2004
Klubhuset i Odense. Banen har ikke forandret sig i årevis.

 

Back To Top