T.20-arrangementerne sluttede med hedebølge og trætte aktører 5

T.20.arrangementerne sluttede med hedebølge og trætte aktører

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Tysklands spillere var mest trætte og tabte det hele

T.20-arrangementerne sluttede med hedebølge og trætte aktører 6
Anders Bülow spillede en stor og flot halvleg

Det var vist godt for de tyske gæster at de 3 dage med 5 Twenty20-kampe sluttede onsdag med en flok meget trætte og udmattede tyskere, som virkede lettet da den sidste bold var kastet. Selv om der var hedebølge, var det tydeligt at se, at det danske hold trods alt var bedre til at stå imod de lidt uvante forhold.

I den sidste kamp vandt Danmark heldigvis lodtrækningen og gik til gærdet og scorede 181 for 8 med en meget veloplagt anfører Hamid Shah som topscorer med 50 på 37 bolde. Monty Singh startede som lyn og torden og lavede 36 på 15 bolde. Vi mistede derefter hurtigt et par gærder, men en god gærdestand mellem Hamid Shah og Jonas Henriksen (22 på 19 bolde) fik stabiliseret tingene hurtigt igen. J. Jojo sluttede fornemt af med 51 på 30 bolde.

T.20-arrangementerne sluttede med hedebølge og trætte aktører 5
Kampens store overraskelse Jojo cutter
T.20-arrangementerne sluttede med hedebølge og trætte aktører 4
Anique Uddin kaster en tysker ud

Den danske total havde de trætte tyskere mere eller mindre opgivet på forhånd, og holdet formåede kun at batte i 15,4 overs. Jonas Henriksen slukkede med det samme alt håb om en pæn total til det tyske hold ved at snuppe de to første gærder i sin første over og Basit Raja fik efterfølgende ryddet op med 3 gærder for 20 på sine 4 overs. Tyskland 77 all out.

Eftertanke oven på 5 Twenty20-kampe mod et lidt presset tysk hold

Det danske T.20-landshold virkede meget bredt og homogent i alle spillets faser i de 5 kampe mod et lidt modløst Tysk hold, rygterne fortæller, at det tyske hold hører til kategorien af de bedre hold ved ICC T.20-kval, i Holland sidst i august måned.

Nu skal man passe på ikke at undervurdere det danske holds indsats i de sidste 3 varme dage på Svanholm Park. Der var meget få udfald på det danske hold, trods det, at man i kampene var så overlegen, at man måske ville blive fristet til forfalde til at blive ukoncentreret, men det klarede holdet meget fint.

De af vore gærdespillere der blev prøvet i toppen af gærdeordenen, spillede alle med den rigtige T.20-runrate på mellem 120 og 157. J. Jojo (157), Anders Bülow (154), Monty (144), Saad Ahmed (138), Jonas Henriksen (122), Klokker og Hamid Shah begge (121), medens vores billigste bowlere generelt holdt en rimelig lav ”økonomirate” mellem 4,0 og 6,7.(Jonas Henriksen (4,0), Nikolaj Damgaard (4,6), Anique Uddin (5,0), J. Jojo (5,2), Magnus Brunsgaard (5,7).

T.20-arrangementerne sluttede med hedebølge og trætte aktører 2
En af de nye Magnus Brunsgaard kaster

Skal man være lidt kritisk, må det være, at vores gærdespil i et par kampe fokuserede for meget på at lufte bolden i stedet for at bruge den meget hurtige bane, hvor bolde næsten af sig selv, rullede til 4 points, bare man rørte den. Denne, lad os bare kalde det kritik, fik referenten medhold af hos den tidligere hollandske anfører Peter Borren, som DCF havde hidkaldt som en slags inspirator sammen med Kevin O. Brian, som i øvrigt var et godt initiativ.

T.20.arrangementerne sluttede med hedebølge og trætte aktører

Monty Singh og Jonas Henriksen var hurtig på bolden i den sidste kamp

Efter kampene mod Tyskland blev T.20 landsholdet udtaget, og det var uden de store overraskelser.

Holdet, der mindst skal være nummer 2 i deres pulje i Holland for at gå videre til den endelige kvalifikation til T.20-VM, hvor der kun går en nation videre, er som følger :

Hamid Shah, Svanholm (anfører), Frederik Klokker, Esbjerg (keeper), Anders Bülow, Skanderborg, Jonas Henriksen, Svanholm, Mads Henriksen, Svanholm, Monty Singh, Herning, Basit Raja, KB, Nicolaj Damgaard, Herning, Anique Uddin, KB, J. Jojo, KB, Shangeev Thas, Skanderborg, Magnus Brunsgaard, Chicherster Priory CC, Oliver Damgaard, Herning, og Sidarth Mayar, Nørrebro.

Jørgen Jønsson

Back To Top