Svanholms sejr blev mindre..........(nu med video) 4

Svanholms sejr blev mindre……….(nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video med Svanholms halvleg

Video med Husums halvleg

 

Dagens Serie 2 finale i T20 turneringen blev afholdt på Mikkelberg i Husum, hvor Svanholm II var på besøg. Kampen blev forsinket, da Mikkelberg var blevet ramt dagen før af store regnmængder, der betød at store mængder af savsmuld måtte bruges bag den ene ende af pitchen og omådet langs den ene grænse. Efter en besigtelse blev grænsen flyttet indad langs den ene side og enden af banen og da kastetilløbet var reelt set ødelagt i den ende ende besluttede man kun at kaste fra den anden ende (klubhusenden). Husum vandt lodtrækningen og sendte Svanholm til gærdet, da kampen startede 20 minutter forsinket. Vejret var solrigt for det meste, men der kom mørke skyer ind i mellem. Det var ikke sa varmt pga. blæsten.

Begge hold havde en stærk åbning ved gærdet og kun 3-4 gærdespillere gjorde sig bemærket scoringsmæssigt, mens resten fik næsten ingenting. Alam og Yasim for Svanholm sørgede for en god start, der især gik ud over Nagras kastning. Med 50 på tavlen kiksede Alam og blev grebet af Kumar på egen kastning. Yasin fortsatte og Svanholms riskofyldte løb på enere kostede Yasims gærde. Et par hurtige gærder faldt og Svanholms anfører Khan trådte til og holdt scoren kørende med 31 fra 24 bolde, mens gærderne faldt i anden ande ende. Svanholm fik 133 for 9 på deres 20 overs. Underlig nok fik Renald Buss kun 2 overs til sidst for bare 5 points og et gærde.

Husum startede med deres bedste kort Lars F. Boldt og Finn Kleissl. Lars dominerede med at straffe korte bolde til begge sider og drive de lange bolde støttet af  Finn Kleissl. De var godt kørende og på det tidspunkt var kampen i Husums hånd. Yasin var kommet på og han kastede konsekvent på offsiden og på grænsen til udenom. Han fristede Finn med en halv flugter som blev snittet til keeperens højre side. Kumar fra Hamborg kom ind og han blev udsat for Maliks spin. Det varede ikke længe før han fejlede en leg stød som blev godt grebet af Khan. Det gav plads til Hauge Muller, men inden han kom igang skete der en misforståelse der gjorde, at Lars blev klart løbet ud. Det gav fordelen tilbage til Svanholm, men Hauke gav Husum en indsprøjtning ved at score 3 firer i træk på B Khans første over. Hauge kom derfter at gå efter en udenom i legsiden og tilsyndeladende ramte den med handsken da han blev dømt ud. Men udsagn senere sagde at det ikke var handsken men nærmere skjorten som blev ramt. Svanholm var ovenpå, da Husum var bagefter i scoringshastighed. Jürg Krüger forsøgte at holde scoren i gang, men efter tabet af Renald Buss var det de unge spillere, der var tilbage, og de kunne ikke bidrage så meget og gærderne faldt. Jürg blev kastet ud som niende gærde og det gav plads til veteranen Flemming Wiese, men han fik slet ingen bolde, da Nagra løb sig selv ud ved at gå frem og beklage sig til dommerne før bolden var død, mens regndråbene begyndte at falde. Så endte kampen til Svanholms fordel, da Husum var ude for 113. Man troede en sejr på 20 points, men det blev ændret da Svanholm var for længe om at kaste deres overs og de fik en straf på 2×6 points. Så sejren blev kun på 8 points.

Turneringsleder Injam Kokhar overrakte pokalen til Svanholms anfører Khan mens WA Yasin blev udråbt til Man of the Match.

PP

HUSSVAN_01
WA yasin run out(R Buss) 26
HUSSVAN_02
Lars F Boldt scorer endnu en 4. Her havde Husum kontrol over kampen.
HUSSVAN_03
Finn Kleissl snitter til keeperen, der må gå til sin højre side. F Kleissl c B Malik b WA yasin 11
HUSSVAN_04
Vendepunkt til Svanholms fordel. Lars Boldt løbes ud. LF Boldt run out(sub) 41
HUSSVAN_05
Bolden som Hauke Møller rammer med handsken. Billedet viser tvivlen. H Müller c B Malik b B Khan 21
HUSSVAN_06
J Krüger*+ b Z Shah 13

Back To Top