skip to Main Content
Svanholms juniorer genvandt DM

Svanholms juniorer genvandt DM

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Svanholms juniorer genvandt DM med sejr over Køge 1Musa Mahmood lavede 53 hurtige points
S. Sørensen i et ondrive
Svanholms juniorer genvandt DM 1

Svanholms  genvandt DM med sejr over Køge

Brøndbyholdet vandt over et godt kæmpende Køgehold

Cifrene taler sit tydelige sprog. Svanholm genvandt ret overbevisende det danske junior-mesterskab med en finalesejr over Køge med 133 points.

Køge var måske lidt trætte ovenpå gårsdagens semifinalesejr over KB – her lavede Køge 160 og tog KB for 90- i dagens finalekamp scorede Svanholm 249 for 3 på de 40 overs. Topscorer Lucky Malik med 90 på 103 bolde, Musa Mahmood 53 på 36 bolde, og Jonas Henriksen med 39 på 58 på bolde. S. Safi var bedste Køgekaster med 1 for 28 på 5 overs. Køge kæmpede godt i marken, men Svanholms omtalte 3 spillere laver i det daglige også pæne score både på klubplan og på udvalgte hold.

Svanholms juniorer genvandt DM med sejr over Køge 2
Abdullah Mahmood modtager DM-pokalen af Alex Olsen fra DCF

Køges gærdespillere kæmpede bravt imod Svanholms kastning, og det strakte sig til en halvleg på 116 på 35,3 overs med S. Uriqkil som topscorer med 49 points. På et tidspunkt havde Køgeholdet 104 for tabet af kun 4 gærder, men efterfølgende gik det stærkt med ”mandefaldet”, og det endte som nævnt med 116.

Svanholms juniorer genvandt DM med sejr over Køge 3
Køges sølvmedaljevindere der spillede en udmærket finale

Når man tager i betragtning, at de fleste Svanholmspillere er bygget op helt fra mini-lilleputalderen, ser Køges hold, som for manges vedkommende består af flygtninge, der kommer helt fra Næstved-egnen, ud til at kunne udvikle deres spil, hvor mange af spillerne kun har været i landet i forholdsvis kort tid, og hvor Køges to træner Søren Sørensen og Dennis Seier ikke har haft lejlighed til at få indlært og trænet med disse spillere længe nok. Materialet er der. Men ingen, ej heller de to trænere, ved hvor længe man har mulighed for at beholde de omtalte flygtninge.

Det var andet år i træk, at Svanholm lavede Hattrick med hensyn til at vinde de 3 ungdoms-titler- Junior, drenge og Lilleput, men nej hvor det kneb med den sidstnævnte titel, som kun blev hevet i land på grund af færre gærdefald mod Ishøj i finalen.
Svanholms juniorer genvandt DM med sejr over Køge 4
-Dagens topscorer Lucky Malik med 90

Jørgen Jønsson

Back To Top