Svanholms drenge suveræne danske mestre for 16 gang

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Besejrede AB meget overbevisende i finalen med 105 points

Svanholms vindere. Stående fra venstre: Saif Ahmad, træner, Sami Ahmad, Musa Mahmood, Lucky Malik, Junaid Iqbal, Harris Tunvir, Sohaib Sajjad, Said Alam, træner. Knælende Wahid Mahmood, Adyan Hussain, Mohiz Akhter, Zaaid Sethi, Rehman Mahmood og anfører Abdullah Mahmood.

Dette års finalestævne viste helt klart, at Svanholm var i besiddelse af et meget velkoordineret mandskab, og at holdet nok lå en klasse over de andre 3 hold ved DM for drenge.

Efter lørdagens klare sejr over det mixede KB/Albertslund-hold, fortsatte Svanholm sit suveræne spil i dagens finale mod AB på Svanholm Park.

Svanholm vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet på en lidt tung bane, som blev endnu tynget af et par kraftige regnbyger midt på dagen.

ABs sølvvindere stående fra venstre: Abdul Rehman, Abubakr Ghaffar, Aqdus Rehman, Muazzam Anwar, Ghani Kiyani, Sami Zeb. Siddende fra venstre: Haadi Hussain, Zaman Haider, Usman Arfan, Zishan Arfan

ABs kastere startede udmærket med god længde og retning, som Svanholms to åbnere Lucky Malik og Musa Mahmood spillede med stor respekt. Musa tabte dog sin koncentration og løftede en høj bold på den talentfulde legspinner Sami Zeb ud i hænderne på Kiyani og blev grebet.

Efterfølgende lavede Lucky Malik og Wahid Mahmood en glimrende gærdestand på 63, inden Lucky (50) blev dømt ben for på en bold han prøver at ”tværse” til leg, en god form for ”lærepenge”, når han i sin videre udvikling skal forsøge at spille den slags bolde med pinlig lodret bat.

Wahid Mahmood. Man of the match med 58 og 3 for 21

Wahid Mahmood fortsatte sit gode spil med anfører Abdullah Mahmood i en ny lille god gærdestand på 38- Wahid blev topscorer med 58 og Abdullah scorede 21-

I alt en god halvleg på 176 for 7 gærder på de 40 overs på en tung bane.  ABs bedste kaster blev S. Zeb med 3 for 21 på sine 8 overs, og hans legspinnere skal vi nok komme til at høre meget mere fra.

En ABer kastet ud

Det blev hurtigt klart at AB ville få det meget svært mod Svanholms velkoordinerede kasteside

Svanholms relative store total på den tunge bane blev meget hurtigt en for stor mundfuld for AB-holdet, der hurtigt mistede gærder – de tre første ude for 8 points, hvor stort set kun Aqdus Rehman med 29 gjorde væsen af sig. AB scorede 71 for alle. Sami Ahmad tog 4 for 22, og med sine 5 gærder for 18 i går i semifinalen, står Sami Ahmad som DM-slutspillets absolutte bedste kaster.

Når man som undertegnede, har set alle Svanholms drengehold gennem tiderne, kan man naturligvis ikke lade være med at drage lidt sammenligning- er dette drengehold det bedste Svanholm-drengehold gennem tiden? Det er svært direkte at drage en sammenligning. Der har været mange ”stjerner” på diverse drengehold- brødrene Ole og Michael Mortensen, nuværende formand Søren Henriksen og Allan From, alle kapaciteter, som vi ikke ved, om nogle af de nuværende drenge-mestre kommer til at indeholde? Men en ting er sikkert, dette Svanholmhold er homogent og vel nok et af de bedste klubben har haft.

Wahid Mahmood batter

Svanholmsejren blev på 105 points, og det var en flok lykkelige spillere, Alex Olsen fra DCF hyldede med guldmedaljer om halsen. AB fik sølv og Ishøj Bronze, medens KB/Albertslund blev nummer 4.

Jørgen Jønsson

Back To Top