Svanholm Twenty20-mester efer KB-deroute

Svanholm T20-mester 2018

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Svanholm Twenty20-mester efter KB-deroute

Over 100 mennesker overværede finalen

Fortjent man of the match. 5 for 15 og 70 not out.

KB startede som lyn og torden i Twenty20-finalen mod Svanholm, og havde 50 på tavlen uden gærdetab efter de første små 5 overs. Pawan Saragal (48 på 36 bolde) spillede en god gang teknisk cricket med mange flotte slag, og lignede sig selv fra før hans alvorlige skade. Efterfølgende kom KB ud for en større deroute, da de næste 6 gærder kun formåede at lægge 14 points yderligere på tavlen (7 ude for 73). Det var især Svanholms offspinner Hamid Shah, det gjorde det lystigt i KBs gærdeside, han tog 5 gærder for kun 15 points, godt hjulpet af Touqeer Ahmed med 3 for 18 0g Saad Ahmad med 1 for 11. Amjad Khan kom ind som nummer 8 og sluttede af med 26 på 23 bolde. KB sluttede noget skuffende af med 112 for alle efter den fine start med 50 uden gærdetab.

Amjad Khan grebet ud

Svanholm-brødrene Shah fik igen en flot start ved gærdet

KB’s topscorer P Sarangal, der som eneste gærdespiller for KB lykkedes

Efter KBs forholdsvis lille total forventede man vel, at holdet fra Peter Bangsvej ville starte deres kasteangreb med Amjad Khan som den ene part. Men anfører Yasir Iqbal overraskede ved først at give Amjad Khan bolden efter 8 overs, hvor denne noget sene disposition virkede som et for sent budskab, hvor spændingen stort set var taget fra kampen. Efter kampen spurgte undertegnede Amjad Khan, om han selv havde frabedt sig åbningsbowlerrollen, selv om han normalt er farligere med en lidt slidt bold ”jeg havde naturligvis taget mod den nye bold med stor vilje og gåpåmod, men jeg blev ikke spurgt” sagde Amjad Khan til spørgsmålet. Alt i mens fortsatte Hamid Shah sit gode spil, som man har set ham gøre i hele sæsonen, selv om han måske gav et par chancer.

Hamid Shah runder de 50 points

Hamid Shah sluttede med 70 not-out på 62 bolde- anfører Zishan Shah lavede 20 og den spillende træner Rasheed Lewis scorede 18 not out. Svanholm passerede 2 overs før med at vinde med 9 stående gærder, og var dermed fortjente danmarksmester i twenty20-cricket.

Lidt ærgerligt at den elles underholdende kamp ”fusede” lidt ud til sidst, når der for en gang skyld var kommet ret mange tilskuere, efter den normale målestok, det udmøntede sig i at alle parkeringspladserne på Svanholm Park var udsolgte.

Rashid Lewis i et powerfuldt cut

Det bliver nok en helt anden kamp, når de to hold tørner sammen på den sidste spilledag på Albertslund Cricketstadion, i det officielle 50 overs-DM.

Jørgen Jønsson

Back To Top