Svanholm taber, KB vinder

  • Skrevet af: Peter Power
En af Amjad Khans bolde der suser forbi gærdet.
Phil Mansfield 6
Raizul Saumy* c S Aslam b A Khan
P Mansfield b SA Ahmad
I Saumy lbw b SA Ahmad
S Anand lbw b B Shah
M Navabi run out(K Debengwa)
Hands on head KB - en chance går tabt
J Varatharajan b B Shah
Tæt på for Glenn
Glenn Hedevang til modangreb
Stig Hedevang til angreb
Glenn Hedevang 4
Endnu en suser fra Amjad Khan
M Mannan st Z Khan b A Uddin
SA Ahmad 6
Hands on head Herning - en chance går tabt
Tæt på
SA Ahmad 6
SA Ahmad c S Hedevang b R Saumy
P Sarangal c J Varatharajan b R Saumy
Saran Aslam 4
A Khan* c R Saumy b P Mansfield

Elitedivision 22 maj

Dagens chok er kampen mellem Ishøj og Svanholm, hvor Ishøjs 215 var for meget for Svanholm, der ellers så ud til at kunne passere. Ishøjs halvleg var bygget omkring Delewar Khans 82, hvor han kom ind ved totalen 36 og forlod som niende gærde ved 206. Han fik støtte fra Zakir Wasim (26), Azim Khan (15),Pawan Kumar (20) og Hassan Sayed (14). Mads Henriksen var Svanholms farligste kaster med 4 gærder for 33.
Ved gærdet fik Ishøj en god start ved at fjerne både Hamid Shah og Jonas Henriksen med 15 på tavlen efterfulgt af Musa Mahmood. Men Svanholm kom stærkt igen med Toby Adams (56) og anfører Zishan Shah (79), der havde en gærdestand på 140. Så var Svanholm godt med, men da Mads Henriksen blev kastet af dagens helt Delawar Khan for kun 9, gik det stærkt ned af bakke, da Svanholms hale ikke kunne modstå netop Delawar Khan, der endte med at tage 5 for 24. Svanholm var ude for 189 og Ishøj vandt med 26 points.

I Herning var KB på besøg og her var vejret den centrale spiller, da det regnede af og til det meste af dagen. Man valgte at spille trods alt og kampen blev reduceret til 2 x30 overs. KB vandt lodtrækningen og valgte at gå i marken. KB havde initiativet fra starten, da bolden bevægede sig fra pitchen, men Amjad Khans bolde susede flere gange forbi gærdet uden at ramme. Raizul Saumy forsøgte at slå på Amjad, men blev grebet i mid-off. Phil Mansfield havde styr på tingene, men KB’s introduktion af spin ved Saif Ahmad var for meget da Phil spillede på tværs af en lang bold og blev kastet. Ihyas Saumy havde det også svært og blev fanget ben for. Det samme skete for Surya Anand. Melad Navabi endte i samme ende som Glenn Hedevang, så Herning var i problemer med 6 gærder nede for 49. Men Glenn og bror Stig fik et modangreb i gang og især Glen fik nogle grænseslag, da overne var ved at løbe ud. Stig blev dog modig og blev stokket ud og Glen blev grebet ud. Herning endte med at blive kastet ud for 99 i den sidste over. Annique Uddin blev bedste kaster med 4 gærder for 11.

Videohighlights Herning

Saif Ahmed gik frisk til sagerne for KB, som om det skulle bare overstås, mens partner Zameer Khan var langt mere stille og endte med at blive løbet ud med 32 på tavlen. Raizul Saumy var kommet på og han fik Anique Uddin ben for selv om Anique mente, at det have ramt battet først. Nu kom KB under press med Raizuls spin og han fik Pawan grebet i point med 54 på tavlen. Saran Aslam holdt  dog KBs halvleg sammen og sammen med Lucky Ali fik løftet KB hen imod de nødvendige 100, trods appeller for ben for og et greb bagved. Saran blev dog fanget ben for og Amjad Khan grebet på en skævert, så der kom lidt pres på KB, men Keith Dabenwa, der havde gemt sig i gærdeorden, fik dog styr på tingene og fik sejren hjem på 3 stående gærder. Raizul blev bedste kaster med 3 for 28.

Videohighlights KB

Back To Top