Svanholm skal i den nye sæson styres af en sydafrikansk træner 1

Svanholm skal i den nye sæson styres af en sydafrikansk træner

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Den 42årige Rasheed Lewis er ”nytårsgaven” til de danske mestre

Mellem jul og nytår fik Svanholm endelig sin nye spillende træner på plads. Det bliver den 42årige sydafrikanske top-træner og spiller Rasheed Lewis, der overtager ansvaret efter det fantastiske og meget belastende arbejde anfører Zishan Shah, så flot har udført med det talentfulde Svanholm-hold i sæsonen 2017.

Det bliver nok ikke nemt for Rasheed Lewis, at følge op på den omtalte flotte sæson for Svanholm. Men kigger man på hans generalieblad, så er der grobund for at tro på, at Svanholm igen kommer til at blande sig i topstriden, eller måske ovenikøbet at kunne genvinde det danske mesterskab.

Som træner har han været ansvarlig for en del meget stærke hold i Sydafrika, samt med nogle af de bedste klubber i hollandsk cricket, hvor han har fungeret de sidst 3 sæsoner med stor succes.

Selv om Rasheed er blevet 42 år, er der tale om noget af et fysisk pragteksemplar. Det første han betingede sig, da han talte kontrakt med Svanholms ledelse var, at der skulle ligge et fysisk træningscenter i nærheden.

Som spiller er Rasheed Lewis all-rounder i bogstavelig forstand. Han har i sin lange karriere fungeret som toporder-batsman, keeper, pacebowler, og er ligeledes en fremragende markspiller- mere uddybende tal og statistikker kan læses på Svanholms hjemmeside- og i hans nuværende klub United CC i Sydafrika, har han for nylig scoret 103 not out.

Han forklarer, at hans intention med at komme til Danmark er at forøge hans omdømme som træner på international plan.

Der er ingen tvivl om, med de meldinger der allerede er tilkommet Svanholm, så virker Rasheed  Lewis, som en meget seriøs træner, der vil gå langt med hensyn til det, at være elitespiller både på og uden for banen, og hvad dertil hører. Her kan han nok tilføre en masse, som DM-vinderne stadigvæk har brug for, hvis man skal genvinde det danske mesterskab.

Jørgen Jønsson

Back To Top