Svanholm og KB har godt fat i T20 – Sejre til Kolding og CCC

  • Skrevet af: Peter Power
Svanholm v Ishøj P Kumar* b H Shah 2
Svanholm v Ishøj Hamid Shah
Svanholm v Ishøj J Khan b T Ahmad 9
Svanholm v Ishøj Jonas Henriksen
Svanholm v Ishøj Jonas Henriksen 4
Svanholm v Ishøj A Kumar+ b J Henriksen 4
Q Pannu b M Brunsgaard 2
M Waseem lbw b K Rubin 1
Q Farooq c and b I Kristensen 0
Brunsgaard stokket ud? Nej han slap
M Slebsager b Q Farooq 15
HI Mirza c I Kristensen b K Rubin 8
Kiran Nagaraj 4
En af de mange udenoms men ingen stokning
K Nagaraj c M Slebsager b T Chaturvedi 17
S Ahmed+ lbw b I Kristensen 24
Umar Farooq 6
U Nawaz lbw b M Brunsgaard 18
Roshan Ahmedzai 6
Frederik Klokker 4
F Klokker+ c sub b O Azhar 46
M Brunsgaard 6
M Brunsgaard* c S Ahmed b Q Farooq 35
P Banke c S Ahmed b U Nawaz 4
Jordan Turin i god stil
T Chaturvedi c Q Farooq b O Azhar 5
I Kristensen c sub b R Ahmedzai 1
S Radhakrishnan 6

Der var ingen kampe i Elitedivision denne weekend men der var et par 1. divisionskampe mens i øst var der T20 kampe.

LØRDAG

T20 Øst

Ishøj var taget til Svanholm Park for at møde Svanholm. Ishøj vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Straks blev Delawar Khan grebet ud og kort efter fik Rana samme skæbne, men Ali Akhtar (11) og N Mughal (20) fik lidt skik på havlelgen men Ali blev løbet ud med 33 på tavlen og Kumar kastet af Hamid Shah kort efter. Mughal fortsatte med blev grebet ved 50 og det var A Shah (22) der fik lidt gang i det med et par seksere men han blev også løbet ud ved 74 og Ishøj mistede endnu to gærder før Zakir (22*) med tre seksere fik Ishøj på 101 for alle mand. Svanholms T Ahmad tog 3 af gærderne for 10 på sine 4 overs. Svanholms overlegenhed blev vist med Jonas Henriksen (43*) og Hamid Shah (45*) som førte holdet til sejr uden gærdetab.

KB var tage til Gentofte for at møde Soranerne og måtte først i marken. Amjad Khan slog til med to gærder mens Bashir Shah viste sin styrke ved at tage tre gærder og fjerne midten af Soranerne. Med syv gærder nede for 51 så det ikke godt ud men P Naithani med 31* og 2 seksere fik pyntet på halvlegen der sluttede på 102 for alle mand. KB’s keeper Z Khan som tog 4 greb i marken åbnede for KB og med seks firere sørgede for sammen Said Ahmad at KB passerede for tabet af 2 gærder.

I serie 2 fik Soranernes andet hold en sejr ved at besejre Nørrebro.

1.division

Der var to kampe i dag hvor Kolding var på besøg i Glostrup mens Copenhagen CC var i Esbjerg.
Kolding sendte Glostrup til gærdet og slog til hurtig ved at fjerne Praveen men Sameer og Khan begyndte at bygge en halvleg op og afviste Koldings bedste kastere. Sameer faldt ved 73 og Javid overtog støtterollen men med 101 på tavlen faldt både Kahn og Javaid og kort efter også Poul Johnstone og Henrik Saxe. Med seks gærder nede kunne det se sort ud for Glostrup men Malik trådte til og med støtte fra bl.a. Shakeel fik Glostrup oppe på 204 før han faldt som sidste mand. Martin Pedersen var kommet på for anden gang sidst i halvlegen og tog 3 gærder.
Kolding tabte hurtigt et gærde men Aziz og Saad fik totalen oppe på 67 før Saad blev grebet ud. Martin Pedersen kom til og fortsatte sammen med Aziz indtil han også blev grebet med 97 på tavlen. Steffen Langholz fik ikke ret meget at sige før han gav et returgreb til Chawla, men Osman kom til og sammen Martin lavede et gærdestand på næsten 100 points for at passere Glostrup, der brugte 7 kastere i håb om et gennembrud

I Esbjerg valgte Copenhagen selv at gå til gærdet, men de fik ikke en god start, da Qaiser Pannu blev kastet ud af Magnus Brunsgaard og hans erstatning Muhammad Waseem blev hurtigt fanget ben for af Kasper Rubin. Inden længe blev Hasan Mirza grebet, også på Rubins kastning. Kiran og Salman fik stabilseret halvlegen, da Esbjerg gik over til medium kastning. Det kostede points, men også udenomskontoen begyndte at vokse. Kiran, efter at have slået en sekser og en firer, blev grådig og blev grebet ud med 53 på tavlen. Anfører Owais kom til, men hverken makker Salman eller Owais kunne lave en stor halvleg, da begge faldt ben for. Pludselig var Copenhagen 110 for 7 gærder. Esbjerg kunne ikke give nogen dødsstød. Ivan Kristensen kom til som spinner og han kastede i øst og vest og en gang imellem en god bold, der bl.a. fangede Salman ben for. Men dagens højdepunkt som gav en del diskussion var en af Ivans dårlige bolde, som så ud til at den hoppede 2 gange på tæppet. Dommerne mente dog, at Qamar slog bolden inden den hoppede anden gang for ellers ville den være en fejl bold. I stedet slog han den tilbage til Ivan, der greb den i andet forsøg. Brugen af Ivan og Jakob Rubin kostede points med Umar Farooq (50) i spidsen med fem seksere og en markspil, der kunne være bedre. Den sidste gærdestand endte med at lægge hele 65 points til totalen som endte på 216, hvoraf 46 var ekstra.
Esbjerg startede forsigtigt uden at tage chancer men Frederik Klokker fandt grænsen et par gange, mens makkeren Jacob Rubin fandt grænsen en gang før han faldt ben for. Det gav plads til Magnus Brunsgaard, der sammen med Frederik lagde et grundsten. Men begge blev utålmodige og valgte den forkerte bold at slå på og endte begge at blive grebet. Magnus gik med 120 på tavlen. Hans makker Mads Slebsager blev kastet ud ved 140 på tavlen, men nu den viste også at der var kastet 28 overs. Nu var Esbjerg under pres og Jakob Rubin forsøgte sammen først med Peter Banke og derefter med Jordan Turin at sætte hastigheden op, men en misforstået blik efter et løb kostede, da Jakob blev løbet ud. Esbjergs hale kæmpede nu for at indhente men det var op ad bakke, da man manglede 40 med 4 overs. Gærderne faldt og Esbjerg endte at mangle 7 points da den sidste bold blev kastet. Copenhagen var heller ikke godt kastende med hele 40 udenoms og deres markspil kan kun blive bedre men trods det endte Owais Azhar med at tage 3 for 40.

Video highlights Copenhagens halvleg                                                   Video highlights Esbjergs halvleg

o

Back To Top