Svanholm og KB fører T20

  • Skrevet af: Peter Power

Søndag så en ny omgang T20 i serie 1 både i A og B gruppen.
I gruppe A var Skanderborg over i Svanholm Park hvor holdet mødte først Soraner og derefter topkampen mod Svanholm. I B gruppen mødte Ishøj Glostrup mens KB fik besøg af Albertslund.

Soranerne vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet mod Skanderborg. Soraner fandt det svært at score i starten og efter 6 overs var scoren 20 for tabet af to gærder. Heldigvis fik Naveen Bobuburi (24) lidt gang i halvlegen og da han faldt i den 12 over var scoren 51. Nikolaj Damgaard skabte problemerne ved at tage 3 gærder for 14 inklusiv Venugopal Nagaraj (13) og Venkata Tottempudi (14). Soraner endte på 90 for 8 efter 20 overs. Monty Singh gentog sin bedrift fra sidste kamp med at gå på sin anden bold, men Nikolaj Damgaard (21) og senere Kamran Mahmood med 35 not out sørgede for at Skanderborg passerede for tabet af 4 gærder i den 16. over.

Skanderborgs kamp mod Svanholm blev tæt og blev først afgjort i den sidste over. Svanholm sendte Skanderborg til gærdet of her tog Monty Singh hævn for sine tidligere æg ved at score 58. Det var dog Nikolaj Damgaard der tog initiativet indtil han blev grebet for 22 med 44 på tavlen. To gærder faldt forholdsvis hurtigt indtil Kamran Mahmmod og Monty lavede 56 points sammen indtil Kamran faldt i den 17. over. Til sidst fik Skanderborg totalen oppe på 138 for 6. Jonas Henriksen var Svanholms bedste kaster med 3 for 19 og dermed fik dæmpet Skanderborgs bestræbelser til sidst. Svanholm startede stærk med at score 30 i de første 4 overs ført an af Jonas Henriksen, men han blev grebet. Derefter kom Svanholm under pres fra Skanderborgs spinnere ført an af Nikolaj Damgaard og var bagud scoringsmæssigt, men Hamid Shah sammen med Zishan Shah fik løftet scoringerne i den 10 og 11 over. Trods Hamid blev godt grebet af Kamran Mahmood for 33 fik Zishan støtte af Mads Henriksen (20*). Zishan blev grebet for 31 i den 18 over, da Svanholm manglede 22 points, men Mads sørgede for i den sidste over at passere med 3 bolde igen. Det som var medvirkende til at Skanderborg tabte var de 17 ekstra de afgav hvoraf 12 var udenoms.

Ishøj i kampen mod Glostrup valgte at gå til gærdet først. Takket være Salar Khan med 30 og Delawar Khan med 35 lykkedes det Ishøj at sætte 138 på tavlen godt hjulpet af 28 ekstra hvoraf 17 var udenoms. Subhan Moughal var Glostrups bedste kaster med 3 for 31. Glostrup fik dog en elendig start med at tabe tre gærder i de første 3 overs inklusiv anfører Aftab Ahmed. Det kom Glostrup ikke over og da Frederik Klokker blev stokket for 24 kunne Glostrup ikke indhente Ishøjs total og endte på 82 for 8. Delawar Khan gjorde sig bemærket ved at tage 2 for 12 på 4 overs.

Albertslund sendte KB til gærdet, hvilket de nok fortrød, da Saif Ahmed (63*) og Brian Chari (78) lavede en åbningsgærdestand på 149. Så faldt der hurtigt 3 gærder men KB nåede 178 for 4 på de overs. Det skyldtes især 15 udenoms og 12 strafpoints, da Albertslund var for langsom i afvikling af overs. Trods Jawad Ahmed (55) og Kamran Ijaz (43) lavede en åbningsgærdestand på 74 kom Albertslund ikke i nærheden af KB og måtte nøjes med 135 for 4.

Nu fører Svanholm gruppe A og KB fører gruppe B.

Back To Top