Svanholm mister fodfæste 10

Svanholm mister fodfæste

  • Skrevet af: Peter Power
Svanholm mister fodfæste
Svanholm mister fodfæste 1
Svanholm mister fodfæste 2
Svanholm mister fodfæste 3
Svanholm mister fodfæste 4
Svanholm mister fodfæste 5
Svanholm mister fodfæste 6
Svanholm mister fodfæste 7
Svanholm mister fodfæste 8
Svanholm mister fodfæste 9
Svanholm mister fodfæste 10
Svanholm mister fodfæste 11
Svanholm mister fodfæste 12
Svanholm mister fodfæste 13
Svanholm mister fodfæste 14
Svanholm mister fodfæste 15
Svanholm mister fodfæste 16
Svanholm mister fodfæste 17
Svanholm mister fodfæste 18
Svanholm mister fodfæste 19
Svanholm mister fodfæste 20
Svanholm mister fodfæste 21
Svanholm mister fodfæste 22
Svanholm mister fodfæste 23

Elitedivision

Skanderborg var badet i solskin fra en blå himmel allerede fra morgenstunden og det var varmt. Skanderborg tabte deres to sidste kampe i København i sidste weekend og dermed mistede reelt nogen mesterskabs chance. De er stadig med i kampen om 3 pladsen sammen med Ishøj, så dagens kamp havde stor betydning for begge hold. Desværre for Skanderborg er Michael Pedersen færdig for i år, da han brækkede en finger på højrehånd tre steder takket være Amjad Khan sidste weekend. Han kom forbi idag og hele højre hånd var i gips. Dertil manglede Skanderborg Kamran Mahmood og Chris Rasmussen og det betød at Skanderborg måtte bruge en B-kaster for de havde kun 4 og dertil trækker Anders Bülow med en muskelskade i højre skulder, så han kastede ikke for fulde styrke. Svanholm lignede sig selv i opstillingen og de vandt lodtrækningen og gik i marken.

Videohighlights Skanderborgs halvleg                                 Videohighlights Svanholms halvleg

Uden Michael Pedersen måtte Christian Peck åbne sammen med Monty Singh og de kom under pres fra starten fra Svanholm. Atta Ullah med sine outsvingere holdt begge åbnere beskæftiget med bare at overleve, men efterhånden fik begge åbnere scoret lidt.  Begge faldt næsten samtidigt til Atta Ullah på angrebsslag. Det gav plads til en veloplagt Omar Hyatt samt Anders Bülow. De fik bygget en gærdestand sammen. Så kom Mads Henriksen tilbage som kaster og efter nogen korte bolde fangede han Anders med den lange. Det betød Rizwan kom til gærdet og sammen med Omar så styrede de begivenhederne med en gærdestand på 106. Jonas Henriksen fik lov at kaste efter en skades pause på næsten 3 måneder, men det gik ikke så godt med 2 fejlbolde med free-hits og to seksere hvoraf den ene fra Rizwan røg helt over klubhuset og blev ikke fundet. Det er vist mindst 10 år siden det er sket sidst. Mads Henriksen fik bogstaveligt ram på Rizwan, der blev ramt i kuglerne og faldt som en sæk kartofler. Der gik lidt tid før han var klar men som så ofte sker, så slog han efter en kort bold og blev grebet. Omar Hyatt fulgte straks efter fanget ben for. Chris Coombe kom til samt starten på Skanderborgs hale. Chris måtte beskytte halen så godt han kunne og score points, men gærderne faldt hurtigt og Chris blev grebet som sidste mand med 227 på tavlen. Mads Henriksen gjorde indhug i halen og endte med at tage 5 gærder for 43.

Så blev det Svanholms tur ved gærdet og Anders Bülow kastede 5 overs fra den ene ende og så ikke mere, mens Chris Coombe kastede fra den anden. Hamid Shah dominerede fra starten, mens partner Ali blev ikke længe. Hans efterfølger Mahmood gjorde heller ikke megen væsen af sig og blev Anders andet offer, mens Hamid fik points på tavlen. Så kom Jonas til og det så ellers ud til at de kunne opbygge en god gærdestand, men Christians Pecks første bold var hel og skæv og det lykkedes Hamid at sende den til Khan, der tog et godt greb nede ved jorden. Zishan Shah kom til og han fik heller ikke gang i sit spil og snittede en drive til keeper Sasitharan på Christians kastning. Mads Henriksen kom ud til sin bror og de lagde 24 points mere på tavlen før Mads gav et simpelt returgreb til Christian Peck. Nu kom Wahab Hashmi ud til Jonas og igen fik de gang i spillet for en period før Jonas slog bolden lige til Omar Hyatt ligeledes på Christians kastning. Christian kastede tæt uden mange skæve bolde og fik sine 4 gærder på gærdespillerfejl. Nu skete der noget nyt og det var introduktion af Khan og Monty Singh som kastere. De gjorde det godt, især Monty, som jeg aldrig har set kaste før. Nu rablede det for Svanholms hale og da det niende gærde faldt, havde resten af holdet opgivet, da de pakkede sammen. Det varede heller ikke længe før sidste mand Mahmood gav et simpelt greb til Tasal netop på Montys kastning.

En noget uventet sejr til et svækket Skanderborg hold, men fuld fortjent set i lyset af Svanholms gærdespil, hvor det var fejl efter fejl.
Med nederlaget er Svanholm og KB lige, men Svanholm er i Esbjerg søndag, mens Kb møder Herning. Spændingen i division voksede da Herning overraskende slog Ishøj i Ishøj, som har divisionens sværeste pitch. Herning gik først til gærdet nok i visheden om at Ishøj vinder altid hvis de batter først. Det så ikke så godt for Herning, da de mistede 6 gærder for bare 67, men Ramesh Lakmal og Oliver Hald (36) med en gærdestand på 77 fik Herning på køl igen og Ramesh dominerede i de sidste overs sammen med Thacker, men endte på 99 not out, da den sidste bold blev kastet med 213 på tavlen. Ishøj mistede to gærder i starten på deres halvleg, men Ali Akhtar og Adeel Akhtar havde en gærdestand på 61 før Saumy familien slog til og reducerede Ishøj til 131 for 7. Asim Khan og Javid Khan tog kampen til sig og kæmpede videre. Da Asim slog bolden til Raizul Saumy manglede Ishøj 32 på 6 overs, men Javid faldt manglende 21 points og Ashraf blev kastet af Ramesh med 195 på tavlen, så Hernings sejr blev på 18 points. Med sejren er Herning kommet på 10 points sammen med Ishøj og Skanderborg i kampen om 3 pladsen.

 

Back To Top