Svanholm dominerede 9

Svanholm dominerede

  • Skrevet af: Peter Power
Svanholm domineredeI Saumy lbw b MS Henriksen 4
Svanholm dominerede 1Monty Singh 4
Svanholm dominerede 2Ramesh Lakmal 4
Svanholm dominerede 3T Singh c AW Hashmi b MS Henriksen 18
Svanholm dominerede 4R Lakmal b T Ahmad 37
Svanholm dominerede 5Oliver Hald 4
Svanholm dominerede 6Daniel Kølbæk 4
Svanholm dominerede 7Sair Anjum 4
Svanholm dominerede 8En stokning på vej....DK Kølbæk+ st AW Hashmi b H Shah 19
Svanholm dominerede 9S Hedevang b J Henriksen 1
Svanholm dominerede 10En stokning på vej.......S Anjum st AW Hashmi b H Shah 16
Svanholm dominerede 11Z Khan 4
Svanholm dominerede 12Z Shah* c S Hedevang b N Damgaard 11
Svanholm dominerede 13Z Khan 4
Svanholm dominerede 14J henriksen 4
Svanholm dominerede 15J Henriksen lbw b R Saumy 31
Svanholm dominerede 16Z Khan 6
Svanholm dominerede 17H Shah 4
Svanholm dominerede 18Z Khan c G Hedevang b R Lakmal 77

Video Hernings halvleg                                  Video Svanholms halvleg

Hvis man havde håbet på en tæt kamp i Herning, så gik man vist skuffet hjem. Hjemmeholdet blev ikke udspillet, tværtimod, men Svanholm var godt spillende og var næsten fejlfri, trods de havde spillet dagen før.
Svanholm vandt lodtrækningen og valgte overaskende nok at gå i marken. Herning fik ikke nogen god start som håbet. Ilyas Saumy blev dømt ud ben for til trods for dommeren måtte tale med sin kollega. Det fik Herning op at stå og brokke sig. Hvis man er usikker, så skal det komme gærdespilleren til gode. Kort efter røg Glen Hedevang, der gav et simpelt returgreb til Atta Ullah. Nu var Ramesh Lakmal og Monty Singh sammen. De er Hernings bedste ved gærdet. I dag så det ud til de ville nyde en god gærdestand, da de virkede ikke presset, men alligevel kunne Monty ikke håndtere en af Mads Henriksens outsvingers og snittede til keeperen. Svanholm skiftede til deres spin i form af Hamid Shah og han fik hurtig ram på Raizul Saumy. Nu fik Ramesh følgeskab af Oliver Hald og de to fik mere styr på halvlegen med Hernings bedste gærdestand på 33. Det endte med at Ramesh spillede i sit eget gærde. Nikolaj Damgaard holdt ikke længe, men Daniel Kølbæk holdt selskab med Oliver indtil han blev grebet med 121 på tavlen. Sair Anjum kom til og hans stil er et skridt bagud og klap til bolden. Det gik jo fint i starten indtil både han og Daniel blev stokket ud på Hamid Shahs kastning, der indbragte ham 5 gærder for 41 points. Herning var all out for 150 på bare 28.2 overs.

Herning kunne ikke lægge pres på Svanholm i starten. Svanholms åbningsgærder spillede fornuftigt indtil Zishan Shahs pull-shot på Nikolaj Damgaards kastning blev godt grebet i dybet af Steen Hedevang. Jonas Henriksen (31) kom til og Svanholm spillede fortsat fornuftigt og gav ingen oplagte chancer. Jonas nåede 31 før han blev fanget ben for af Raizul, men det var faktisk det eneste rigtig gevinst Herning fik for Hamid Shah (31*) samt Zaheer Khan (77) spillede Svanholm hen til Hernings total uden problemer. Forsøget på at score det vindene points kostede dog Zaheer sit gærde, da han blev grebet i gully, men sejren blev en kendsgerning.

Med KBs sejr over Skanderborg med 9 stående gærder er kampen om første pladsen nu et anliggende mellem KB og Svanholm, der mødes i næste weekend.

I første division fik Husum besøg af Soranerne, der tabte lørdagens tætte kamp til Kolding. I lyste af deres gærdespil fra lørdag kan man godt forstå at Soranerne valgte at gå til gærdet først. Husum fik dog gevinst med samme med Hauke Muller, men han gik senere i stykker, så Husum satte sit lid til Renald Buss, som er med i år for første gang. Hans stabile kastning gav gærde nr 2 og senere 3 gærder mere. Soranerne fik rigtig gang i deres halvleg, da Nagaraj og Gopalam kom sammen. De havde en gærdestand på 80 og da Gopalam blev grebet for 67 overtog gårdagens helt Singh rollen og fik Soranerne forbi 250 points. Men da Singh blev fanget ben for faldt Soranernes halvleg sammen og de var ude for 280.
Lars Flemming startede i første over at slå en sekser, men blev grebet på overens sidste bold. Jannick Wiese blev grebet i den efterfølgende over så var Husum allerede i problemer. Hauge Müller fik lavet en hurtig 18 points før han blev kastet ud. Husum havde ikke denne gang Gerrit med til at stabilisere halvlegen. I stedet blev Finn Kleissl kastet ud. Gærderne faldt og Husum var så godt som færdig med 7 gærder nede for 115, men Peters blev dagens helt for Husum med 48 points og gav lidt mere håb.. Desværre faldt han som 9 gærde med 186 på tavlen, så Soranerne kunne trække sig som sejrherre med 89 points.
I første division er Svanholm 2 det eneste ubesejret hold indtil dato, mens Kolding “fører” med 4 sejre ud af seks kampe.

PP

Back To Top