Svanholm DM guld 2022

  • Skrevet af: Alex Olsen
Ishøj fik en ærefuld 4 plads i år.
Covid-19 er fortsat blandt os, derfor overrækker Hamid Shah medaljer til sine egne.
Mads Henriksen
Musa Mahmood
Wahab Hashmi
Wahab Hashmi
Hamid Shah
Pawan Kumar
Musa Mahmood
Pawan Kumar
Adeel Akhtar
Azim Khan, not out. Bolden kom fra keeperns skinner.
Azim Khan, not out. Bolden kom fra keeperns skinner - igen.
Adeel Akhtar
Azim Khan
Svanholm holder rådslagning
Svanholms nye og unge kaster Eshan Karimi.

Skanderborg måtte afgive pokalen til Svanholm i årets ordinære danmarksturnering.

Svanholm er tilbage på guldtronen efter 4 års guldtørke. I 2017 vandt Svanholm senest guld, og det var endda en overraskelse da alle forventede at KB sikkert ville slå Ishøj i den sidste kamp dengang. KB stivnede dengang mod et godt fightende Ishøj hold og tabte kampen i Ishøj og dermed også guldet.

Svanholm havde nu overtaget rollen, som holdet alle forventede ville tage guldet sikkert i mod netop Ishøj. Et nederlag til Svanholm kunne sende guldet til KB, i fald de vant i Skanderborg og tilstrækkeligt til at NNR ændrede sig.

Desværre for KB mødte Svanholm ikke deres Waterloo i Ishøj og cruisede nærmest på automatpilot mod guldet.

Ishøj indledte kampen med en hæderlig score på 151 for 8 gærdefald, hvor kun Adeel Akhtar (35) lignede en gærdespiller, der kunne blive derinde og spille bolden rundt. De øvrige gærdespillerede lykkedes kun i korte glimt.

Svanholms kastere var alle billige og gærderne blev pænt fordelt. Mads Henriksen blev bedste Svanholm kaster med 3 gærder for 32 point.

Svanholm åbnede i med det sædvanlige makkerpar, Hamid Shah (22) og Musa Mahmood (54*). Hamid var ude på et lidt atypisk Hamid slag, da han en sjælden gang mistede sin ellers berømte tålmodighed og blev kastet ud.

Musa fortsatte sin fine inning sammen med Wahab Hashmi (27) og de fik løbet godt mellem gærderne og de gav aldrig Ishøj et indtryk af at de var lige ved at bryde igennem. Da Wahab blev grebet ud kom Mads Henriksen (31) ind og gjorde det han er god til og som han har gjort så flot i år. Give sig selv lidt tid i starten og nådesløst lave grænseslag når Ishøj kastede kort.

Få point inde Svanholm battede over mistede Mads sit gærde og Saud Minier (1*) fik sammen med Musa Svanholm sikkert over Ishøjs score.

En sikker sejr og et velfortjent Danmarksmesterskab og guldmedalje til Svanholm.

Back To Top