Svanholm besejrede Ishøj i den første DM-semifinale i T.20-cricket 3

Svanholm besejrede Ishøj i DM-semifinale i T20

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Svanholm besejrede Ishøj i den første T.20-semifinale

Flot teknisk gærdespil af Hamid Shah afgjorde kampen (se billedet på forsiden)

Den første semifinale om DM i Twenty20-cricket gav ikke den forventede spænding mellem de to vestegnshold.
Selv om Ishøj scorede 148 for 9 på de 20 overs, lå det lige som i luften, at der nok skulle lidt mere til, for at besejre et i øjeblikket godt Svanholm-gærdehold.
Topscorer for Ishøj var Delewar Khan med 46 på kun 36 bolde.  Det var ikke til at se, at Jonas Henriksen kom lige fra ferie i Spanien. Han bowlede meget fjendtligt og tog 2 gærder for 17 på sine 4 overs, men det var Hamid Shah der stod for kampens bedste kasteresultat med 3 gærder for 21.

Svanholm passerede Ishøj i over nummer 17 for for kun et gærde

Svanholm besejrede Ishøj i den første DM-semifinale i T.20-cricket 5
Svanholms spillene træner Lewis siger tak for en flot halvleg til Hamid Shan

Brødrene Shah, Zishan og Hamid åbnede i det rigtige tempo inden Zishan (28 på 18 bolde) blev bowlet ud af Delewar Khan. Hamid Shah fortsatte ufortrødent sit gode spil med den spillende træner Raseed Lewis (34 not out på 34 bolde) . I denne kamp viste Hamid, at han pt. er landets bedste gærdspiller, hvor hans teknik rigtig kommer til sin ret på de hurtige baner, og især forstår han at spille på græspitch. Hamid beherskede kastningen fra Ishøj og scorede 72 på 52 bolde med en strikerate på 18,4. Kampen sluttede 3 overs før tid, og viste at Svanholms forståelse på græspitch var bedre end Ishøjs mere ”fysiske” gærdespillere, der normalt bedre kan lide at spille på kunstpitche. Svanholm Vandt kampen med 9 stående gærder, og skal spille DM-finale mod vinderen af Herning og KB, som spiller i morgen kl. 11.00. Finalen spilles kl. 15.00.

Svanholm besejrede Ishøj i den første DM-semifinale i T.20-cricket
Ishøjs lovende gærdespiller Akhtar mister sit gærde

Jørgen Jønsson

Back To Top