Styrkeforholdet blev ikke ændret på anden-dagen i de to kampe

  • Skrevet af: Alex Olsen

Selv om det danske U.15-hold varmer godt op, kan det ikke løbe sig fra endnu et nederlag

Både U.18 og U.15 tabte igen klart til Holland

Der bliver nok analyseret i de danske klubber, når de to landsholds resultater skal evalueres.

Af gode grunde- kvantitativt har vi jo mistet mange ungdomsmedlemmer de sidste 2-3 år- kan vi ikke blive ved med at fastholde vores ranking i ICC-regi, når vi ikke er flere og vores hjemlige ungdomshold ikke spiller mere end de gør. Kigger man efter i den lille grønne turneringsbog, som nu er hvid, kan man generelt i turneringsprogrammet ved selvsyn se hvor tynd vores ungdomssammensætning er blevet.

Det er klart det vil være med til at ændre styrkebilledet med vore ungdoms elitelandshold. Hvis man kigger på vores bedste drenge lige nu, hvor en klub som Svanholm repræsenterer de vel nok 3-4  bedste U.15.landsholdspillere, så er kvaliteten rent teknisk generelt tilbage at ønske.

U.18-landsholdet tabte med 8 stående gærder samt den efterfølgende Twenty20 kamp klart

Vi kom hurtigt i modvind og mistede for mange gærder for hurtigt- 72 for alle blev det kun til med Shangeev Thas (28) og Jonas Henriksen (15) som de bedste. Denne total havde Holland ikke svært ved at overtrumfe- 75 for 2, hvor Danmarks bedste bowler blev Ali Hassan med 2 for 8.

Twenty20 kampen efterfølgende tabte det danske hold overbevisende.

Det danske U.15-landshold fik igen store klø i Husum hvor Holland vandt med 198 points.

Det var en drabelig total Holland lagde ud med – 344 for 6, hvor to hollandske spillere- S. Rassol og  A. Jain scorede henholdsvis 104 og 100- bedste danske bowler blev  A. Beghazl tog 2 for 27-

Det danske gærdehold battede lidt bedre end i går og scorede 146 for alle på 41 overs- Musa Mahmood (27) S. Zeb (24) og Mahmood Rehmann (20).

Nu venter der de to hold nogle svære dage – U.18 world Cup på Guernsey og U.15, der om et par dage tager til Holland.

Et afbudsramt A.landshold skal prøve at komme over dette ”Hollands-kompleks” de næste dage

Et afbudsramt dansk A.landshold spiller fra fredag med i en Twenty20-turnering i Holland, hvor de andre hold er Tyskland og Holland, efter Frankrig har meldt afbud.

Det danske holds udseende er :

Monty Singh, og Pawan Kumar, Ishøj, Stefan Langholtz, Kolding, Anique Uddin, AB, Wahab Hashmi, Saif Ahmad (anfører) og Saad Ahmad alle Svanholm, Omar Hayat, PawanSarangal, begge KB, Anders Bülow, Rizwan Mahmood begge Skanderborg, Jeppe Gaj Nielsen, og Nicolaj Jørgensen Herning .

Jørgen Jønsson

 

Back To Top