Stundenterløjer...... 27

Studenterløjer……

  • Skrevet af: Peter Power

Lørdagen så to kampe i Elitedivisionen, en i Jylland og en på Sjælland. I Ishøj var Esbjerg på besøg i sommervejret. Esbjerg valgte at gå til gærdet først og i bagklogskabets skær måske noget de fortrød. Y Ayub var dagens mand hos Ishøj med hans præcise kastning. Hans 10 overs kostede kun 12 points men han fjernede også Esbjergs bedste spiller Frederik Klokker (9) og begge Rubin brødrene foruden Krølle Nielsen. Heldigvis blev Magnus Kristensen (46) ikke fanget og blev krum-stenen i genopbygningen af havlegen.Første sammen med M Slebsager (25) og derefter med NG Nielsen (25*) Med 111 på tavlen blev Magnus en af Delawar Khans to gærder, men Esbjergs hale fik 30 points mere på tavlen før de løb tør for overs.
Esbjerg fik lagt pres på Ishøj i starten med tabet af to gærder, men med ankomsten af Delawar Khan skiftede kampen karakter, idet han plyndrede 73 points på bare 52 bolde og sørgede for at Ishøj passerede efter bare 26 overs.

I Herning var KB på besøg. Manager Injam Kokhøj var lidt bang,e da KB ankom siden det var overskyet og der var dråber i luften og KB er vant til at det altid regner i Herning. Men skyerne forsvandt heldigvis og det blev perfekt sommervejr resten af dagen. KB vandt lodtræningen og valgt at gå til gærdet. KB manglede 4 af deres sædvanlige spillere hvoraf de to var fordi de var blevet studenter. Det gav plads til to af Aftab Ahmed seniors sønner. Herning var også ramt af det samme, idet Oliver Hald var på studenter-rundtur.
KB startede stille og roligt, men alligevel kunne keeper Khan blevet løbet ud i den første over. Keith Dabengwa spillede en typisk åbningsgærde- halvleg, hvor han ikke tog nogen risici i starten og først senere satte pres på og gik efter slagene, især sweepen. Khan spillede en god halvleg, hvor modsat mange andre holdt bolden langs jorden. De to afviste alle Hernings forsøg indtil der stod 133 på tavlen, da Raizul Saumy fangede Keith ben for. Selvom Uddin og Hocking ikke bidrog med store scorer holdt Khan tavlen igang med masser af enere. Med ankomsten af Yasir Iqbal kom der mere gang i de store slag, men Khans forsøg på et sådant mislykkedes og han blev grebet for 91. Amjad Khan kom ind og med 2 kæmpe sekser holdt scoren i gang. Han og Yasir blev begge grebet, men KB’s hale sørgede for at der stod 289 på tavlen efter 50 overs.

Herning startede med en frisk pust anført af Nikolas Damgaard, der bl.a. hookede en bouncer fra Amjad Khan til 6. Raizul Spillede anden violin og med 40 på tavlen kantede han Amjad til keeper Khan. Melad Navabi spillede sit første bold direkte ned i gærdet og kort efter blev Nikolaj fanget ben for af Yasir Iqbal. Det blev værre endnu, da Iylas Saumy kort efter blev grebet, men Ramesh Lakmal og Glen Hedevang fik mere styr på tingene med en gærdestand på 57. Da havde Ramesh givet Uddin et returgreb. Glen fik følgeskab af bror Steen og de fik banket nogle grænseslag sammen. Nu fik Aftabs søn Aden Khan lov til at kaste og han kom til at sætte præg på resten af Hernings halvleg med sine flight og spinkastning. Han fik Glen fanget ben for og Chemma og Sten begge grebet. Det gav plads til Jacob Larsen sammen med Morten Hedegaard. De er begge kendt for ikke at være fedtet ved gærdet og de sendte begge da bolden ud af banen. Men at Herning, som havde overs nok, kunne indhente KB var mindre sandsynligt og begge mistede deres gærde til bløde slag. Herning var ude for 189 på bare 35 overs, så chancen var der, hvis ikke de smed gærderne væk. Adel Khan endte med at tage de sidste 5 gærder for bare 22. Han kastede klogt og stabilt og ham kommer vi til at ser mere til.

 

Stundenterløjer...... 5
K Dabengwa 4
Stundenterløjer...... 6
K Dabengwa lbw b R Saumy
Stundenterløjer...... 8
A Uddin c M Navabi b R Saumy
Stundenterløjer......
Chancen i den første over for løbet ud
Stundenterløjer...... 1
Keith Dabwenga elsker at sweepe men kan giver problemer. Denne appel blev afvist.
Stundenterløjer...... 3
Z Khan 4
Stundenterløjer...... 9
Z Khan+ c S Hedevang b N Damgaard
Stundenterløjer...... 11
Y Iqbal* c M Navabi b S Hedevang
Stundenterløjer...... 13
Amjad Khan c R Saumy b J Larsen
Stundenterløjer...... 15
Yasir Iqbal
Stundenterløjer...... 16
N Damgaard 6
Stundenterløjer...... 18
R Saumy* c Z Khan b Amjad Khan
Stundenterløjer...... 19
N Damgaard lbw b Y Iqbal
Stundenterløjer...... 21
G Hedevang 4
Stundenterløjer...... 23
W Cheema c K Dabengwa b Aden Khan
Stundenterløjer...... 25
M Hedegaard 6
Stundenterløjer...... 27
M Navabi+ b Amjad Khan
Back To Top