Studenterhuen hjalp ikke..........(nu med video) 26

Studenterhuen hjalp ikke… (nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video Husums halvleg

Video Nørrebros halvleg

Dagens eneste kamp i de to øverste divisioner var mødet på Mikkelsberg mellem Husum og Nørrebro. Det var altså en top kamp i 1. division.

HUSNOR08
Det første gærdefald for Husum. Lars F Boldt kastet ud af Ghulam.

I typisk dansk sommervejr vandt Husum lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Holdet havde ikke Gerrit Müller med og det gav spekulationer omkring Husums gærdeside. Det begyndte ellers godt for Lars Boldt og Jannick Wiese, som ellers er lige blevet student med hue i marken. Lars Boldt fik lavet et par grænseslag, men Nørrebro kastede tæt og på en god længde. Det gjorde de gennem hele halvlegen og det gjorde det svært for Husums gærdespillere at drive igennem de indre markspillere. Lars Boldt blev kastet på en lang bold fra Ghulam, og da Jannick senere snittede til keeperen, var det allerede begyndelse til enden, da ingen andre kunne bide sig fast og bygge en halvleg op. Nørrebros kastning var for præcis og Husum evnede ikke at arbejde med hurtigere enere med at skubbe bolden for at modvirke presset. Efter 34 overs var Husum ude for 90, hvor det er værd at bemærke at ekstra var anden bedst med 16. A Banaras med 4 for 22 var dagens bedste for Nørrebro, godt støttet af N Ghulam med 3 for 21.

Nu er 90 jo ikke meget at lave, men det er sket før, at et hold undervurderer modstanderen og går i panik efter at have mistet 4 hurtigere gærder og kollapser. Nørrebro er kendt for at gå den direkte vej med battet og tage chancer, men ikke i dag. Nørrebro kom under pres fra starten, da Husum også kastede nogenlunde tæt med flere ben for appeller til følge, men Nørrebro modstod presset og anfører Togeer og AA Khan spillede sejren fornuftigt hjem. Grænsen var dog knivskarp og med lidt mere held, ville Husum havde haft Nørrebro i større problemer.

Med sejren fører Nørrebro nu 1.division med kun et nederled mens Husum bagefter har 3 nederlag. Med dagens sejr er Nørrebro nu favorit til at rykke op.

HUSNOR01
LF Boldt 4
HUSNOR03
LF Boldt
HUSNOR06
LF Boldt 4
HUSNOR10
Jannik Wiese 4
HUSNOR12
J Wiese c AA Khan b A Banaras 20
HUSNOR15
Hauke Müller 4
HUSNOR16
H Müller c AA Khan b A Banaras 5
HUSNOR18
F Kleissl lbw b I Sahi 4
HUSNOR21
J Jensen run out(sub) 5
HUSNOR22
Renald Buss 4
HUSNOR24
Hauke Albertsen b A Banaras 3
HUSNOR25
P Warmer b N Ghulam 4
HUSNOR26
T Wiese b Z Mukhtar 1
HUSNOR27
J Nagra c AA Khan b A Banaras 3
HUSNOR31
R Islam c J Krüger b J Nagra 6
HUSNOR29
I Ali 4
HUSNOR33
I Ali b LF Boldt 12
HUSNOR34
W Cheema lbw b H Müller 3
HUSNOR37
N Ghulam går den direkte vej
HUSNOR38
Finn Kleissl appeller forgæves – en af flere
HUSNOR39
N Ghulam 4
HUSNOR41
N Ghulam c J Wiese b R Buss 10
HUSNOR43
AA Khan 4
HUSNOR45
AA Khan ville have 4 men nøjes med 1
HUSNOR46
LF Boldt forsøger sig med en bouncer mod AA Khan

 

HUSNOR100
Jannick Wiese med studenthuen i marken. Det hjalp ikke med huen…….
Back To Top